lørdag, februar 27, 2021

Nå er søk lokalt og mobilt

Må lese

Aston Villa eier redder Joe & The Juice

Den danske kjeden Joe & The Juice har over 300 utsalgssteder i 16 land, og som alle...

Peugeot har en helt ny logo

Alle gjør det om dagen! - De største bilprodusentene som Opel, Nissan, Toyota, BMW, VW og Kia...

Zuccarello fortsetter storspillet for Wild

Mats Zuccarello scoret det første målet da Minnesota Wilds vant overlegent 6-2 over Colorado Avalanche.
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

SEO hosting er neste generasjon hosting produkt også for små og mellomstore bedrifter. Med mobiltelefon og gode muligheter for posisjonering har Google lagt en fordel inn i søkene for lokale aktører, ønsker du å bestille pizza og du befinner deg i Hønefoss er det Google sin intensjon at de øverste søkene skal komme fra Pizzaleverandører i lokalområdet.  De oppfyller denne intensjonen med et sett med indisier, et av de er hva som er lokasjonen til din IP adresse.

Gjør du som 90 % av alle nettsteder, hoster på et sted hvor du deler IP med andre han du ikke sette lokasjon på sin IP. Vi setter opp en virtuell server hvor du får plassert din IP der kundene dine er. Med andre ord, Pizzaleverandøren i Hønefoss for adresse i Hønefoss og får en fordel i forbindelse med lokale søk.

Les mer om søk, content marketing, shot tekst og digital markedsføring og produksjon: Synaps

En stadig økende del av søk foretas med mobiltelefon og dermed er det enklere for Google og Bing å lokalisere hvor søket kommer fra, dette sammen med dine egne preferanser lager en miks som spisser svarene på søk. Det gjøres ca 1,6 millioner søk i timen i Norge og jobber du godt med søk vil de fleste av dine kunder komme derfra.

Synaps har utviklet et hosting produkt som gir deg det lille ekstra i forhold til ranking i søkemotorer. De aller fleste har sine hjemmesider hvor de deler IP adresser med andre, serveren står langt unna der du har dine kunder og det å følge med er opp til deg selv.

 

Fleksibel SEO Hosting

En SEO Hosting som vokser med deg. Super fleksibel SEO Server hosting som skreddersys etter ditt behov. De fleste vil klare seg med vår minste pakke for SEO hosting; Kr 295,- nto pr mnd. (faktureres løpende)

Oppdateringer og varslinger

Velger du SEO hosting hos oss er du ikke alene, vi sørger for at du får beskjed hvis du gjør noe som skaper problemer for din synlighet ovenfor Google og vi følger med på oppdateringer. Vi gir god beskjed om oppdateringer som kan skape nedetid og vi gjennomfører disse når de aller fleste sover.

Linkbygging

Bygger du trafikk gjennom gode (høy Google trust) relevante linker vil den ekstra effekten av denne trafikken bli økt synlighet for søk (les mer søketrafikk), når vi vet at nesten 95% av alle kjøp starter med en søkeprosess er det helt klart viktig. Sammen med det lokale mediehuset bygger vi linker fra 5 ulike IPr som alle har en Google trust på over 15.

 

Pris Kr 395 uten SEO hosting Kr 245 i tillegg til SEO hosting

Argumenter for vår SEO hosting.

  • Egen IP: (No shared hosting) Du deler ikke ditt webhotell med 100vis av andre hjemmesider. Du får engen server og IP adresse. Vi har også norske IP adresser som er Super++ for Google.no
  • IP kan styres for lokal SEO:(Har du firma i Oslo, ja så står server i Oslo, Har du firma i Harstad, ja så legges IP adressen dit)
  • Super rask – Google like: (Hastighet er blitt en av de aller viktigeste ranking momentene for Google i dag)
  • Daglig backup
  • Daglig speiling – Går en server ned, tar en annen over.
  • Sikkerhet – Aldri problem med hacking eller sikkerheten.

Hjelp og Support – Vi hjelper deg hele veien så du kan konsentrere deg om det du er best til. Vi setter opp server og kan administrere den for deg. Ønsker du selv å ha kontroll og administrere den er det ingen problem. Vi bruker verdensledende C-Panel som administrasjon.

 

Godt utgangspunkt for videre arbeidet med optimalisering.

- Advertisement -

Siste nytt

Aston Villa eier redder Joe & The Juice

Den danske kjeden Joe & The Juice har over 300 utsalgssteder i 16 land, og som alle...

Peugeot har en helt ny logo

Alle gjør det om dagen! - De største bilprodusentene som Opel, Nissan, Toyota, BMW, VW og Kia har Peugeot har gitt seg...

Zuccarello fortsetter storspillet for Wild

Mats Zuccarello scoret det første målet da Minnesota Wilds vant overlegent 6-2 over Colorado Avalanche. Scoringen kom etter et...

Bikinibabes i skiløypene

Et tilsynelatende selvmotsigende konsept lanseres på TV i disse dager. Discovery lanserer en sesong av Ex On The Beach, helt uten strand...

Steven Gerrard er ikke overrasket Celtic sjefen er ute

Kristoffer Ajer og Mohamed Elyounoussi får en ny sjef i nærmeste fremtid etter at manager Neil Lennon tidligere i dag fikk sparken...

More Articles Like This