Prisen for et menneske solgt som reservedeler er 32 000

0
132

Baksiden av medaljen har aldri vært styggere, kanskje med unntak av andre verdenskrig. Europa sin bygging av en mur mot den største humanitære krisen i moderne tid har ført til rekordlave køer for organer. Europeere fortsetter med usunn livstil med store mengder dårlig mat og alkohol, lite mosjon og mange røyker fortsatt.

Behovet for reservedeler har aldri vært høyere, og villigheten for å betale er stor. Organer har blitt et milliardmarked og den økte tilgangen hentes hos flykninger som ikke kan betale for sin overfart, eller er så uheldige å være på feil sted til feil tid. De som rømmer fra de ondeste menneskene i verden blir møtt med en enda større ondskap, de som profitterer på andres elendighet.

Det er glansdager for menneskesmuglere, leiemordere, pedofile, doktorer som lar seg inspirere av doktor Mengele og krigsprofitører. Selv de mest ihuga supporterne til Sylvi Listhaug kan ikke i fult alvor mene at det er helt greit at mennesker, inkludert barn, drepes og kappes opp til reservedeler for mennesker som har råd til å betale.

Hjelpen i nærområdene er ikke eksisterende for de daglige ofre som fortsetter å lide for vår manglende humanisme. Hvis dine barn blir kidnappet av Europeiske pedofiliringer er veien veldig kort til spenne på seg et bombebelte, hevnen er søt og vi er alle skyldige.

Nuredein Wehabrebi Atta, ble i Italiensk rett dømt til fem års fengsel for menneske smugling, han fikk redusert straff og er en det av det europeiske programmet for beskyttelse av vitner fordi han hjelp til med å avsløre en menneskesmugler ring.

Det som kan fram i rettssaken vitner om en ondskap vi ikke har sett i Europa på veldig lenge, det er stort trykk for å komme sjøveien til Europa, til forskjell fra tidligere får nå unge friske mennesker «lov» til å ta opp lån for å betale for overfarten, de som ikke kan betale blir enten solgt til pedofile, til horehus eller som deler.  Alt dette skjer i en periode av flukten de i teorien skulle ha kommet frem til trygghet.

Menneskesmuglere tjener veldig gode penger og er godt organiserte, gruppen som Atta avdekket bestod av noen hundre mennesker hvordan 38 har blitt pågrepet. Av de pågrepne var 25 eritreere, 12 etiopiere og en Italiener. Ingen av bakmennene eller bestillerne er foreløpig tatt. Denne ene gruppen solgte videre over 100 mennesker hver uke og Atta hevdet i retten at dette skjer også nå.

Over 4000 mennesker har druknet på vei over Middelhavet, dette er tallet på de vi faktisk vet har druknet. Det Italienske utenriksdepartementet annonserte for et par uker siden at det så langt i år har komme 71 930 innvandrere til Italia, noe som innebærer en svak nedgang. Strømmen av flykninger har vært jevn, men noe redusert. Europeiske myndigheter kan ikke lenger hjemme seg bak forestillingen om at dette er en akutt krise det ikke er mulig å forberede seg for.

Det er manglende vilje til å hjelpe drevet frem av høyrepopulistiske og rasistiske strømninger i hele Europa. Alle som er i stand til å lese nyheter kjenner til omfanget av lidelse, de som ikke reagerer med empati har dessverre fått makten.

De offisielle Italienske tallene for dødsfall blant flykninger så langt i år er 2 800 personer, dette er mennesker som har blitt drept på flukt. En stram flyktning og asylpolitikk betyr at vi har blod på hendene. Politiske beslutningstagere vet at vi forer pedofile med nye barn, feite rike europeere med nye hjerter og horehusene med nye kvinner. De vet også at hvis de viser en menneskelig side så taper de neste valg, for den politiske vinden er hjerterå.

Nuredein Wehabrebi Atta som nå skal sone sin dom på 5 år på hemmelig sted med ny identitet, vitnet om at de offisielle tallene var vesentlig mindre enn virkeligheten. Menneskesmuglere har funnet en effektiv teknikk for å hindre at kunnskap om «forsvinninger» kommer ut. Grupper som kjenner hverandre splittes, og familie medlemmer selges alle slik at ikke noen skal være igjen og lage trøbbel. Barna er de som gir mest penger derfor prioritets familier av menneskesmuglere, det er tilfelle for Atta sin gruppe.

 

tabola

No posts to display