Bevegelser tar deg ut av sofaen

0
127

Vi ønsker gjennom å fortelle deg om at som det er mulig å finne på å motivere deg til å ta del i alt som skjer der ute i den store verden.

Det kan være seg en konsert, et teaterstykke, et foredrag, markedsdager, et sportsarrangement, en film, Lan party, en utstilling, et møte, en quizkveld, lansering av et nytt produkt eller butikk, festival, dans, stand up, tryllekunster, gate eller skogsvandring, kurs, demonstrasjon, strikkeklubb, en forfatter som leser høyt fra boka si, yoga, skate jam. Listen er uendelig og innholdet øker hele tiden.

Sjekk ut: Bevegelser.no

Gratis

På en helt vanlig fredag i Norge er det nesten 2000 arrangementer og det virker som om det tallet øker, vi har ingen mulighet til å få med oss alt, derfor er det litt opp til deg også. Alle kan legge inn et arrangement og det er gratis.

Til arrangører

Det er gratis å være med, det du får er mulighet til å publisere direkte inn i bevegelser, etter en godkjennelse som kommer raskt er ditt arrangement synlig for alle. Hvis du registrerer deg har vi mulighet til å gi det publiseringsrettigheter som gjør at du slipper å vente på vår godkjenning. Har du mange arrangementer kan du hvis du vil linke opp facebook arrangementer inn i løsningen som gjør at du slipper å gjøre samme jobb mange ganger.

tabola

No posts to display