mandag, april 12, 2021

høye hæler og fjerne blikk.

Må lese

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan...
Gunnar Norheimhttp://www.f7.no
Student, håndverker, kunstner

Endelig har en utenlandsk undersøkelse bevist det. Høyhælte sko gir kvinnen en magisk virkning på menn.

Les: Høye hæler har magisk effekt

Dette er selvsagt gammelt nytt. Hvorfor skulle ellers kvinner gå med så ukomfortable sko, om det ikke var for å skape en eller annen effekt? Dette handler om sex. Ta nå en flat sko. En flat sko er død som erotisk objekt omtrent på samme måte som en tannbørste. Bare de to ordene «flat» og «sko» sammen, er nok til å miste potensen og sende en mann inn Viagras kundemasse, for godt. Man kunne sagt flat-pakke, flat-brød, flat hva som helst, og det har nøyaktig samme virkning. Dvs ingen. Ordene «høy» og «hæl» derimot har en helt annen virkning og vi kan nå støtte oss til internasjonale studier på dette felt.

Mange vil imidlertid si at dette bekrefter teorien om mannens seksualitet som forferdelig. Tenk at menn får en slag seksuell reaksjon av kvinner som går i høyhæla sko! Er ikke det primitivt? Det er jo bare så overfladisk. Dessuten viser det hvor lite trofaste menn er. I det minste i tankene. Vi liker jo enhver kvinne med høye hæler. Venninna til kona, kollegaen, sjefen, tante Helene, fru Pedersen og til og med svigermor.

Hvis du som kvinne spør din mannlige partner vil han selvsagt benekte det hele. I allefall bagatellisere det kraftig. Så kan du med stolthet si til din venninne at akkurat din mann er ikke sånn. Han synes flate sko er like fint han. Og han legger overhodet ikke merke til andre damer med skyhøye hæler. Mannen din er en løgner. Men jeg har forståelse. Hva gjør man ikke for husfredens skyld.

Hva er det så med de høye hælene? Jeg spurte en veldig smart kamerat av meg, men han visste det heller ikke. Det eneste han bidro med for å forklare greia var at til og med lyden kunne være sexy. Klikk-klakk-klikk-klakk….når du hører den lyden spisser du ørene som en hund. Hvor kommer det fra? Hvilken retning? Fra deg, eller mot deg? Det blir avgjørende viktig å ta rede på hva som foregår.

Ettersom kvinner er feilfrie er nok den mest plausible forklaringen på det hele at mannen er et svin. Hans seksualitet er unevnelig og hans drifter spesielt suspekte. En sko med høye hæler er tross alt en ting. Det å synes at en ting er sexy inneholder således alle bekreftelser på at mannens seksualiet er som en traktor, der kvinnens er som et romskip. Når en kvinne legger ene benet over det andre, retter på Skjørtekanten som ligger like over knærne og så vipper litt med sin høyhælte sko, kan det hypnotisere en mann på tyve meters avstand. For ikke å snakke om han som sitter ved nabobordet. Men han holder blikket stivt festet på et usynlig punkt i rommet, tar en slurk av kaffen, og sier «ja, kjære», vel vitende om at hans følelser er strengt forbudt av samfunnet og ikke på noen måter må komme til uttrykk.

Nå er jo menn forskjellige (usikkert) og det kan som sagt ikke utelukkes at nettopp din mann er unntaket. En del menn innenfor akademia er nok også av den skinnhellige typen. Så har du jo folka i kirka, den katolske spesielt. Nevner ikke engang muslimske menn. Uansett – tenk tannbørste, hold for ørene og lukk øya når en kvinne i høyhælte sko er i nærheten og du kjenner at det begynner å bli ulovlig varmt under huden.

Hilsen tvilsom type.

- Advertisement -

Siste nytt

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle kampene fra Allsvenskan vil i...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan også være interessant å følge...

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå stanser produksjon og salg av...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og pappa Alf Inge Håland...

More Articles Like This