Rollelisten til «Friends» under ild etter Matthew Perrys død

0
19
Friends

Matthew Perry døde uventet i helgen. Skuespilleren fikk verdensomspennende berømmelse takket være sin rolle som Chandler i serien «Friends». Alle media rapporterer om skuespillerens plutselige død, kondolanser for familien strømmer inn fra hele verden, og Hollywood er i sjokk. Flere mennesker forblir imidlertid stille og fansen er rasende over dette. De gjenværende stjernene i «Friends»-besetningen kommenterte ikke saken.

Matthew Perry døde plutselig i et boblebad hjemme hos ham 28. oktober. Den bevisstløse skuespilleren ble funnet av assistenten hans. Skuespilleren hadde ingen tegn til drap på kroppen. Det ble ikke funnet narkotika på ham. De første rapportene om skuespillerens dødsårsak indikerer drukning. Den offisielle årsaken er imidlertid ukjent. På dette tidspunktet er obduksjonen fullført og en toksikologisk rapport er bestilt. I mellomtiden strømmer det inn kondolanser fra hele verden for skuespillerens nærmeste familie og venner.

Hollywood og fans av kulten «Friends» sørger over tapet av Matthew Perry. Hans fans, skuespillere som spilte eller var venner med ham, og til og med politikere, inkludert Canadas statsminister, som Perry gikk på skole med, deler sine minner om skuespilleren eller uttrykk for sympati. Blant kondolansene er det ingen meldinger fra de gjenværende medlemmene av hovedrollen til «Friends». Fansen venter fortsatt på at Jennifer Aniston (seriens Rachel), David Schwimmer (seriens Ross), Matt LeBlanc (seriens Joey), Courteney Cox (seriens Monica) og Lisa Kudrow (seriens Phoebe) skal kommentere saken. Skuespillerne forblir imidlertid tause, og fansen begynner å besøke deres sosiale profiler i massevis og skrive støtende kommentarer, og anklage dem for å ha forlatt vennen sin.

«Friends» ble sendt i 10 år fra 1994 til 2004. Serien har hatt stor innvirkning på kultur, TV-historie og språk. Sitcom er fortsatt mye sett over hele verden. Rollelisten til «Friends» understreket gjentatte ganger at de hadde blitt familie for hverandre og var konstant i kontakt med hverandre. I sin selvbiografi husket Perry at Aniston ga ham en hjelpende hånd da han slet med avhengighet. Fansen er enda mer sjokkert over mangelen på reaksjoner fra Aniston, Schwimmer, LeBlanc, Cox og Kudrow på Perrys død. Noen fans påpeker imidlertid at nyhetene om Perrys død var så plutselige og uventede at skuespillerne kan være i sjokk og vil sørge privat og si fra når de er klare.

Les: Uniteds største stjerne dro rett på nattklubb

Les: Real Madrid har overraskende fått tilbud

tabola

No posts to display