Fikk over 900 000 til å bestille vaksine med en gang

0
143

Frankrike har fått en økning i antall smittede som følge av Delta varianten og at det er mange som nekter å ta vaksine. – I april måtte president Emmanuel Macron annonsere ytterligere innstramninger uten at han klarte å få idioter til å ta vaksine.

Inntil i gå! Da han holdt en tale som forandret alt.

Presidenten sa at: «Nye restriksjoner i Frankrike vil påvirke mennesker som ikke har blitt vaksinert mot covid-19»

Det fikk over 900 000 mennesker til å finne frem telefonen og bestille vaksinetime. !!

Les på Sporten: Lionel Messi klar med signaturpennen så snart Copa America feiringene er over

Uten koronapass vil mange ting i samfunnet være stengt for deg. – Passet viser om du er vaksinert eller nylig testet negativt.

Emmanuel Macron kunngjorde at det ikke er obligatorisk for den enkelte borger å bli vaksinert mot koronavirus. Men han understreket at restriksjoner vil fokusere på de som ikke har blitt vaksinert.

Samtidig sa han at det er obligatorisk for helsepersonell å bli vaksinert før 15. september.

I følge den franske helseministeren Olivier Véran, vil ikke helsearbeidere som ikke har blitt vaksinert innen midten av september, få lov til å jobbe eller få lønn.

Det var rekordmange mennesker som bestilte en vaksine etter presidentens kunngjøringer.

Dette opplyses av Stanislas Niox-Chateau, styreleder i Doctolib, som er et av landets største nettsteder for bestilling av vaksineavtaler.

  • Mer enn 900 000 franskmenn bestilte en vaksinasjonstid i går. Som er dobbelt så mange som den siste rekorden fra 11. mai, sa han til radiostasjonen RMC.

President Macron kunngjorde mandag at et koronapass, som kreves ved store arrangementer, vil bli mer utbredt. Det inkluderer tilgang til restauranter, kinoer og teatre.

Videre vil det også være nødvendig hvis man ønsker å reise lange avstander med tog. Dette gjelder far August, som gir ytterligere insentiv for befolkningen til å få støpslene foran sommerferien.

Den franske regjeringens nye initiativ kommer fordi færre mennesker blir vaksinert, mens antallet smittede øker på grunn av spredningen av den mer smittsomme Delta-varianten.

«Hvis vi ikke gjør noe nå, vil antall infeksjoner og antall innleggelser på sykehus øke,»

Vaksinemotstandere i Frankrike kaller det en diktatorisk handling, noe som tydeligvis er nødvendig. Når folk er så dumme de nekter å bruke maske, nekter å holde avstand og samtidig nekter å ta vaksine mot noe som redder ditt egent liv så er tvang nødvendig.

Les på Tysk Fotball: Jerome Boateng kaver rundt før sesongstart

tabola

No posts to display