mandag, april 12, 2021

Du kan bli en bedre person av å spille Tetris

Må lese

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Mindre krav til medisiner, mat og sex med så lite som tre minutter Tetris om dagen. Overraskende resultater i en undersøkelse utført av fysiologer ved «Plymouth Universitet og Queensland teknologiske Universitet» har gjennomført.

Tetris mener fysiologene reduserer disse behovene med en femtedel og som følge av det blir du snillere og mer empatisk. Bare må ha, eller «Cravings» som forskerne sier er grunn til at vi handler på en måte som vi selv ikke ønsker. De fleste av oss har vel snoket i skapet etter noe godt eller ønsket sex for å bedøve smerte.

Spiller du Tetris reduseres «Cravings» og som følge av det utfører du færre ifølge deg selv uønskede handlinger. Dette igjen reduserer din dårlige samvittighet. Personer med god samvittighet er i gjennomsnitt mer empatiske og «ser» bedre sine medmennesker.

Testen gikk ut på å la vanlige forskjellige mennesker spille Tetris i minimum 3 minutter hver eneste dag som en del av sin daglige rutine. Det var store utslag på det som kalles for ulovlige aktiviteter, behovet for rusmidler (narkotika, både harde og softe stoffer) og medisiner gikk ned med mellom 56 og 70 %. Behovet for kaffe, røyk og sølv ble redusert med 21 %. Behovet for sosiale medier, sex og utagerende festing gikk ned med 16%.

Forskerne er så overbevist om Tetris sin beroligende effekt på «cravings» at de mener dette må inn som en del av behandlingsopplegg for de med avhengighet på ulike områder.

Om det virker på spillavhengighet har de ikke funnet ut av enda.

- Advertisement -

Siste nytt

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle kampene fra Allsvenskan vil i...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan også være interessant å følge...

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå stanser produksjon og salg av...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og pappa Alf Inge Håland...

More Articles Like This