Det tok Britney Spears 55 timer å skjønne hvilken enorm tabbe hun hadde gjort da hun i 2004 giftet seg med Jason Allen Alexander. – Siden da har han tjent penger på å være eks-mannen til en superstjerne.

Nå er han avslørt som en Quisling villig til å utøve vold for gjøre sin kultleder Donald Trump til diktator i USA.

Les: Lionel Messi har brukt 80 millioner på et krypinn i Miami

Angrepet på Capitol 6 januar tanken å true og kidnappe medlemmer av Kongressen og som de ropte på vei inn, visepresidenten Mike Pence var heller ikke utenfor fare, han skulle henges.

Jason Allen Alexander, som var gift med Britney Spears i 55 timer i 2004, er en fanatisk Donald Trump-tilhengerne som deltok i angrepet på Capitol. – Og som de fleste andre kriminelle duster, de blir avslørt av seg selv. Jason la selvfølgelig det hele ut på sosiale medier.

Les på Popidol: «Voksen mann» og VM vinner har samlet alle originale Pokémon-kort

Strafferammen, hvis han ikke skadet noen, men bare brøt seg inn og vandaliserte er 10 år, hvis det i tillegg blir klassifisert som en terrorhandling er det ingen øvre grense. – Etter min mening burde han sammen med de andre terroristene sendes til Interneringsleiren på Guantánamo.


Alexander, en barndomsvenn av Spears fra Kentwood, Louisiana, skrøt av sin tilstedeværelse ved angrepet på sosiale medier, sammen med bilder av seg selv og kommentarer som støtter Trump.

Foreløpig er det uklart om Alexander kom inn i Capitol-bygningen i Washington DC, der han hevdet at «millioner møtte opp»

«hvor alle mine patrioter er på Trump Train, hva vil du fortelle barnebarna dine,»

f7.no -> adds
tabola