Barcelona sin superstjerne Lionel Messi har gjort det klart han etter 20 år i klubben ikke blir med videre etter hans kontrakt går ut til sommeren. – Det er flust av klubber som ønsker å ta han imot, men bare et fåtall som vil ha råd til lønna som trolig kreves.

Så langt er Paris Saint-Germain på ballen, de lokker med Neymar, Manchester City som mimrer om gode tider sammen med manager Pep Guardiola og David Beckham som ønsker velkommen til det gode liv i Miami samt lovnad om å hente en kompis han kan leke med.

Les på Sporten: Lionel Messi kommer først og så dilter Luis Suarez etter

Spansk media skriver mye om fremtiden til Lionel Messi, de håper han blir i Barcelona frem til 2023 og knytter flytte til USA sammen med barnas utdannelse.

Messi har allerede har kjøpt en luksusleilighet i byen Miami og snakket med tidligere Barcelona-lagkamerat Luis Suarez om å slå seg sammen igjen på Inter Miami – MLS laget som er eid av David Beckham.

Les: EU og Kina lander gigantisk investeringsavtale

I følge det spanske nyhetsutvalget Cadena Ser kunne 33-åringen holde ut på å flytte til Miami frem til 2023 for at barna hans skulle gå på videregående skole i USA før de gikk på universitetet. Messi har tre barn, for tiden i alderen åtte, fem og to.

Kulturen i USA, utdanningen barna hans skulle få og MLS sies å være et «attraktivt» prospekt.

Den seks ganger Ballon d’Or-vinneren kjøpte en leilighet i det eksklusive Sunny Isles-området i Miami for halvannet år siden, som ligger i det luksuriøse Porsche Design Tower – en 25-minutters kjøretur fra Inter Miami stadion .

Messi har også blitt koblet til et gjensyn med tidligere sjef Pep Guardiola i Manchester City, og tidligere lagkamerat Neymar i PSG.

Presidentvalget i Barcelona finner sted 24. januar, noe som kan gå langt for å bestemme fremtiden til klubben og Messi.

Les på Popidol: Super Nintendo World lover at 2021 blir fantastisk

f7.no -> adds
tabola