Verdens beste hotell er på Maldivene

0
929

Maldivene er et tropisk paradis, hvite strender, palmer som svaier forsiktig i den varme brisen. Det finnes ikke noe bedre sted på jord. Det er ikke bare oss i nærheten av Nordpolen som mener det.

TripAdvisor’s Best Hotel of 2015 Gili Lankanfushi er ikke billig, men i forhold til å være nummer # 1 i verden er det faktisk det. Det finnes ikke rom i vanlig forstand, men anlegget består av 45 villaer bygget over vann. Du får med andre ord et stykke paradis for deg selv.

Gili Lankanfushi, ligger på den private tropiske øya Lankanfushi i Male Atoll. Øya er omtrent en 20 minutters båttur fra Male, hovedstaden på Maldivene. Det er en liten koralløy i en glitrende lagune, med brygger som lager stier over vannet ut til hver villa.

Det er syv «Crusoe boliger» som er bare tilgjengelig med personlig båt og en enkelt bolig kalt Private Reserve som tilbyr over 1500 kvadratfot med boareal.

Feriestedet har alle av vannaktiviteter du forventer i en tropisk setting. Det finnes også et spa, utendørs kino og mange steder å spise, slappe av og stresse ned.

Og ja, lurer du på hva det koster, en villa ligger på ca. 10 000 kroner natten, men melder du det inn kan du få rabatter opp til 39 %. Ønsker du en «Crusoe øy» kan du få det ned til 70 000 pr natt. Gili Lankanfushi

Klikk på bildene så blir de større.

tabola

No posts to display