Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

0
225

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet ut at det ikke er noe problem å ta penger fra Charles Koch. – Hans familie ble styrtrik på å samarbeide ikke bare med Hitler, men også Stalin.

Det de står for nå, er faktisk ikke noe bedre enn det de gjorde i nazi Tyskland og kommunist Sovjet Unionen. Konglomeratet Koch Industries er en av verdens aller største forurensere, de finansierer de aller verste politikerne i verden og finansierer løgnkampanjer og hat.

Les: Fjerner ikke «Financial Fair Play»

En Nazi-Tysklands aller verste krigsforbrytere

Erich Koch var en tysk en nazist og SA-general som var president i Øst-Preussen og rikskommissær i Ukraina. Han var også i en periode funksjonær i NSDAP. – Etter krigen ble han dømt for forbrytelser mot menneskeheten. – Han inviterte Fred Koch pappen til Koch brødrene til å selge oljen sin i Tyskland etter han ble fradømt retten til å drive business i USA.

Etter Nazitysklands fall utvider Erich Koch og Fred oljeimperiet til Sovjetunionen. Erich Koch hadde hatt ansvaret for Preussen for Hitler, så hans bånd til Sovjetunionen gikk dypt. Noen år senere tok sovjeterne Fred Kochs olje og straffeforfølgte Erich for krigsforbrytelser – Fred Koch kom tilbake til USA, ble antikommunistisk og fikk gjøre forretninger i USA igjen.

De omtales i media som konservative, men de er intet mer enn støttespillere for alt du kan tenke seg av faenskap. – Heldigvis er Charles Koch en gammel mann (85 år) og vi får håpe han snart stryker med og at neste generasjon av denne forferdelige familien er hakket bedre. (Broren David, som av insidere omtales som enda verre døde i 2019)

Nå kjøper altså et av verdens mest forhatte selskaper seg inn i Tor Olav Trøims tørrlastrederi 2020 Bulkers. Vi får håpe at noen i regjeringen leser seg opp på hva slags eiere som har kommet inn på eiersiden og stopper salget.

Les på Sporten: Mourinho klar for ny managerjobb – sender en takk til Manchester United

Hvis du vil ha penger fra Charles Koch, må du som politiker, hate fattige og gi alle pengene til de rike, være for at alle kan han hvert sitt maskingevær, hevde klimakrisen er fantasi, at politiske motstandere spiser barn og er styrt av djevelen og at forskere og fakta er styrt av den «dype staten».

Tea Party-bevegelsen som senere har utviklet seg til Q og dagens republikanske parti er finansiert av Koch brødrene.

Kort sagt, får Koch det som han vil er det ikke noen jord som det går an å leve på snart.

Charles Koch er verdens 29.rikeste person i følge Forbes med en formue på 46,1 milliarder dollar.

Familieformuen og oljekonglomeratet Koch Industries ble bygget på blodpenger av pappa, Fred Koch. – Det er ikke mange som kan sies å ha samarbeidet både med Hitler og Stalin det er rimelig unikt!.

Det må være et skrikende behov for penger som må være årsaken til at Tor Olav Trøim valgte å selge, hans formue er i følge kapital halvert fra 2,8 milliarder fra 2018 til 2019. Koch selskapet Spring Creek Capital har 1,5 millioner aksjer i 2020 Bulkers til en verdi på 154,5 millioner kroner og eier med det 6,7% av selskapet.


Totalt har Trøim, gjennom selskapet Drew Holdings, solgt 1,9 millioner aksjer. Investeringsselskapet Ubon Partners, som styres av de norske Tech-gründerne Fredrik Halvorsen og Odd Johnny Winges, har på sin side solgt unna 1,25 millioner aksjer, ifølge en børsmelding tirsdag morgen.

Etter salget sitter Tor Olav Trøim igjen med 5,5 millioner aksjer og en eierandel på 24,8 prosent.

Professor i statsvitenskap Doug Muzzio ved City University of New York uttalte i et intervju med NY Daily News at brødrene sto bak en «ondskapens akse innen amerikansk politikk» og nå er de sluppet inn i Norge. !

Koch- familien bruker omtrent 200 millioner dollar i året på å promotere høyreekstreme politikere, ved valget i 2016 hvor Donald Trump ble President i USA sies summen å ha kommet opp i over 600 millioner dollar.

tabola

No posts to display