onsdag, mai 5, 2021

Perfekt for deg som vil gå tur med fisken din!

Må lese

Perfekt for deg som vil gå tur med fisken din!

Det er ingen land i verden som er mer opptatt av fisk enn Japan, likevel ble vi...

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det er ingen land i verden som er mer opptatt av fisk enn Japan, likevel ble vi her i F7 overrasket da vi kom over en veske designet for å gå tur med en fisk.

Vesken er gjennomsnittlig noe som gjør at fisken også kan glede seg over utsikten. – tanken er ikke å frakte fisken fra punkt a til punkt b, men å ha en hyggelig tur sammen med ditt kjæledyr.

Les: Historien om vibratoren

Det Japanske selskapet er svært nøye på å fortelle at fisken ikke lider noen nød, de har en veileder som beskriver hvilken temperatur, saltinnhold og andre forhold som er perfekt for akkurat din fisk.

Mat eller kjæledyr!?!

«Katsugyo bagen». Er i prinsippet et bærbart akvarium, det er formet som et langt rør med et gjennomsiktig midtstykke, et håndtak og en måler som, hvis jeg skal gjette, overvåker vannets oksygenmetning.

Posen er ideen til «Ma Corporation» og skal bli et mer elegant, effektivt og miljøvennlig alternativ til den gamle plastposen fylt med vann.

Katsugyo-vesken er fortsatt under utvikling akkurat nå, så hvis det ser ut som noe du gjerne bruker pengene dine på, må du vente litt lenger. Oppfinnerne tester for øyeblikket en enhet med en rekke fisker og dokumenterer hvert eksperiment på Instagram.

Les på Popidol: Nick Kamen er død. Hylles av Boy George


Ved å bla gjennom bilder og videoer av det bærbare akvariet som ble lastet opp på Instagram siden oktober i fjor, har dette bisarre produktet utviklet seg med en oksygenmåler og fôringsport lagt til i senere versjoner.


Det er fortsatt sannsynlig forbedringer i katsugyo-posen ettersom den testes på flere typer fisk. For eksempel rapporterer utviklere at fisk som liker å svømme mye, for eksempel makrell, kan være mer problematisk å transportere og lover å gjøre nødvendige justeringer av produktet.

Bedømt av kommentarene som er lagt ut under det meste av materialet som er lastet opp til Instagram, kan katsugyo-vesken vise seg å være en kommersiell suksess ikke bare i Japan, men også i utlandet. Folk ber allerede om pristilbud, hvordan de skal kjøpe det, og uttrykker generelt sin støtte til prosjektet.

Les på Sporten: Det står mellom to klubber for Harry Kane

Mens katsugyo-vesken godt kan fungere som en bærbar tank for innenlandsfisk, å dømme etter innholdet som er lagt ut av skaperne, er den definitivt rettet mot sashimifans som vil sørge for at deres favorittmåltid er så fersk som mulig.

- Advertisement -

Siste nytt

Perfekt for deg som vil gå tur med fisken din!

Det er ingen land i verden som er mer opptatt av fisk enn Japan, likevel ble vi...

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet ut at det ikke er...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å nærme seg at han erstattes...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen, lenge før verden åpnet øynene...

Flere kjøper klokker til over hundre tusen kroner

Det er åpenbart en del nordmenn som har mye penger. Gjensidige har registrert en kraftig økning i forsikring av dyre klokker i...

More Articles Like This