Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

0
296
(foto: real madrid)

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å nærme seg at han erstattes av noen yngre, så årets mulighet til å spille i en Champions League-finalen henger selvfølgelig høyt.

Første kamp mot Chelsea i semifinalen endte 1-1, på onsdag skal det avgjøres hvem som er verdige en finale i fotballens Mesternes Mester.

Les: Flere kjøper klokker til over hundre tusen kroner

Marcelo er i form, og gledet seg sikkert stort til å vise gjengen fra London hvem som ruler i fotballverden. Det var bare det at 32-åringen hadde blitt innkalt av de spanske myndighetene.

Denne gangen var det ikke på grunn av skattesnusk og annet grums (som Real Madrid-spillerne har en lei tendens å vikles inn i). Nei, nå var det noe så enkelt som krav om å stille opp som valgobservatør ved det spanske valget denne uken.

Les på Sporten: Ferguson-assistent: Harry Kane kan løse alt hos Manchester United

Måtte brasilianeren med det kule håret troppe opp på et valgkontor, ville dette få de røde lampene til å blinke hos smitteverns-gjengen hos Real Madrid. Real-troppen flys til London sent tirsdag, og valgobservatør Marcelo ville ha blitt stoppet ved flytrappa.

Men for fotballstjerner løser mye seg. Da en småforvirret Marcelo møtte opp på valglokalet, kl. 0830 på tirsdag, ble han sendt direkte hjem så han kunne fotballkjempe for Madrid.

Dermed ble navnet til brasilianeren treogenhalv time senere skrevet inn i Real-troppen.

Det er ikke ofte vi dødlige liker at stjerner slipper billigere unna, men tipper Marcelo blir tilgitt av lokalbefolkningen hvis Real Madrid vinner.

Les på Sporten: Barcelonas toppmål observert på boligjakt

tabola

No posts to display