Tilbehør til Apple Watch

0
23

Du kan finne en rekke tilbehør til din Apple Watch. Noen tilbehør bidrar til å beskytte klokken, mens andre er av den mer dekoratiive typen. I tillegg er det lurt å kjøpe tilbehør som gjør det enklere å lade klokken både hjemme og når du er på farten. 

Apple Watch reim

Du trenger selvsagt en skikkelig reim til din Apple Watch. Her kan du velge mellom veldig mange varianter, og gjennom å bytte apple watch reim, kan du enkelt endre klokkens utseende etter humør. Ha gjerne flere reimer å velg blant, bare for moro skyld, eller for å sørge for at klokken alltid matcher antrekket ditt. Reimen skal selvsagt også være behagelig å bruke og den skal holde klokken trygt på plass. 

Lading på farta

Selvsagt er det best å lade smartklokken hjemme, for eksempel når du sover. Ha gjerne flere ladeplater og ladestasjoner tilgjengelig hjemme. Da kan alle lade telefoner og klokker samtidig. Noen ganger det derimot ikke mulig å lade Apple Watch hjemme, for eksempel hvis du er på telttur eller på reise. Ved strømbrudd er det heller ikke lett å lade enhetene dine. Derfor er det lurt å alltid ha tilgang til en powerbank. Med en powerbank 30000mah, kan du raskt og enkelt lade smartklokke og telefon uansett hvor du befinner deg. Ha gjerne en powerbank i bilen ved lengre bilturer eller i sekken når du skal ut i naturen. Da går du ikke tom for strøm til klokken din med det første. 

Ladeutstyr til Apple Watch

Ladere, ladeplater og ladestasjoner er tilbehør som trengs i alle hjem, og du trenger alltid en ekstra lader i et annet rom. Har du lademuligheter både på hjemmekontoret, i stua og på soverommet er det veldig enkelt å legge fra seg telefon og smartklokke der mens du gjør andre ting. Det finnes både ladere til enkeltenheter og ladere der mange enheter kan lades samtidig. Store ladestasjoner er perfekte for familien, slik at alle kan lade samtidig. 

Beskyttelse til Apple Watch

Akkurat som telefonen, trenger smartklokken beskyttelse. Skjermbeskyttelse hindrer riper og skader, og er en veldig god investering, spesielt med tanke på hvor kostbar en skjermskade kan bli. Beskyttelsesdeksel er også en god investering, som både beskytter skjermen og kantene. En klokke blir tross alt utsatt for ganske mange belastninger i løpet av dagen, og det er alltid lurt å være på den sikre siden. 

Mange tilpasningsmuligheter

Det er rett og slett mange måter å tilpasse klokken på, slik at den både blir mer personlig og blir bedre tilpasset din hverdag og livsstil. Sjekk utvalget av tilbehør til Apple Watch og ta godt vare på den nye klokken din. Lek deg med spennende farger på reimen og sørg for at du har alt tilbehør som gjør lading raskt og enkelt. 

tabola

No posts to display