Vi har avvist milliardbud

0
8
Frenkie de Jong

Sant skal sies, Barcelona president Joan Laporta kom ikke med uttalelsen til ESPN i norsk valuta, men innholdet er det samme. !

Et bud på 100 millioner euro for Frenkie de Jong skal ha kommet inn portene på Camp Nou, men det var fånyttes: «Vi ønsket ikke å selge»

Les: Straffer trolig Jadon Sancho med ørkenfotball

Det er ingen hemmelighet at Manchester United prøvde å signere Frenkie de Jong i fjor sommer, men etter mange forsøk ble den nederlandske stjernespilleren igjen på Camp Nou. – Manchester United manager Erik ten Hag har ikke gitt opp å hente sin «gamle elev» fra Ajax tiden. Hadde det vært opp til han ville det ikke vært noen øvre grense for hva de kunne betale.

Barcelonas klubbpresident Joan Laporta forteller oss nå at klubben tidligere har avvist et bud på 26-åringen verdt over en milliard. Han hevder at katalanerne trenger å forbedre sin økonomi, men ikke på bekostning av å miste nøkkelspillerne sine, avslører han:

«Vi kan ikke forbedre oss sportslig hvis vi ikke gjør leksene våre økonomisk»

«Vi hadde muligheten til å selge Frenkie de Jong for 100 millioner euro, men vi ville ikke gjøre det fordi vi ikke ville miste vår evne til å være konkurransedyktig»

Les: Rúben Neves trolig tilbake til Premier League etter seks måneder

Manchester City, Chelsea og Bayern München skal være interessert i nederlenderen.

Frenkie de Jong har scoret 16 mål og gitt 12 assists på 190 kamper for Barça siden han kom fra Ajax i 2019. Hans nåværende kontrakt varer til sommeren 2026.

I janaurvinduet kan vi se frem til nye runder om Frenkie de Jong og nye miliardbud!.

tabola

No posts to display