Skyhøye bookingtall på Geilo

0
31
Geilolia Hyttetun. Foto: Geilolia Hyttetun

Det er ikke bare brøytekantene som er høye i Hallingdal i år. Har du tenkt deg til Geilo i vinterferien? Da haster det med å bestille!

Det forteller daglig leder i Geilo Booking, Helen Møgster. «Vi har akkurat lagt bak oss en januar med fantastiske bookingtall. Flere av overnattingsstedene på Geilo forteller om en all-time-high-januar, og det er utrolig deilig å se at reiselysten er tilbake for fullt! Når det gjelder vinterferieukene har vi så godt som fullbooket alle dager de neste tre ukene, men det kan la seg gjøre å finne noe ledig på noen dager»
Møgster forteller at mange er tidlig ute med bestillingene til vinterferien og ofte bookes neste års vinterferie allerede når de drar etter endt ferie i år. «Det er særlig de store enhetene som bookes tidlig. Vi ser også at opplevelser og aktiviteter, som for eksempel hundesledekjøring, trugeturer og isbading, har stor etterspørsel og forhåndsbookes i langt større grad enn tidligere.»

Utenlandsmarkedet er tilbake for fullt

Dette bekreftes av daglig leder ved Geilolia Hyttetun, Anne-Kristin Aasberg. «Vi har tilnærmet 100% belegg de neste ukene, og har hatt det siden sensommeren. Mars og påske ser også veldig bra ut, så vi er svært positive til sesongen». Aasberg forteller at det er tydelig at utenlandsmarkedet også er tilbake for fullt, og anslår Danmark og England for å stå for nesten hele belegget i neste uke, mens uke 8 og 9 er en blanding av norske, engelske og nederlandske vinterferiegjester.

Også i alpinanlegget på Geilo merkes den økte etterspørselen etter Geilo. Salg-og bookingsjef ved SkiGeilo, Unni Nymoen, forteller at pågangen etter skiskole og skileie neste uke er utrolig bra, og at de ligger godt over prognosen så langt i vinter. «Vintersesongen har vært veldig bra så langt. Masse snø og masse glade gjester. Til vinterferieukene øker bemanningen på skiskolene på Geilo med ca. 450%, så det er mye logistikk som skal på plass, men nå er vi klare for storinnrykk de neste ukene. Vi gleder oss til å være vertskap og levere skikkelig god vinterstemning og flotte vinteropplevelser til gjestene våre»

tabola

No posts to display