Sky Sports: Vil hente nok en tidligere Ajax-stjerne til Manchester United

0
1146
Manchester United bygger opp et lag med de største talentene lag,. (foto: United, x)

United-legenden Jaap Stam var kritisk til at Ten Hags strategi med å hente «tidligere spillere» til ny klubb er riktig når det dreier seg om Premier League. Ikke alle er skapt for overgangen til verdens tøffeste liga. Når motgangen har kommet denne sesongen og Ten Hags favoritt Antony fortsatt ikke leverer som forventet, henger kritikken fortsatt med. Likevel, nå er nok en av Ten Hags tidligere favoritter inne på ønskelista til United-manageren.

Matthijs de ligt var Erik ten Hags unge forsvarsgeneral hos Ajax, Frenkie de Jong hadde samme rolle i angrepet som sendte Ajax til semifinale i Champions League 2018/19. Da Ten Hag signerte med Manchester United, var Barca-spiller de Jong på ønskelista. Ifølge tyske Sky Sports er det Bayern-spiller de Ligt som nå står på lista.

LES: Premier League-rival klar til å kaste seg over en av Newcastles største stjerner

Ten Hag tok med seg Lisandro Martinez til Uniteds forsvar i 2022, nå er det på tide å hente de Ligt som makker for den argentinske verdensmesteren.

De Ligt signerte for Juventus i 2019, fant aldri plassen hos Allegri med Chiellini og Bonucci i midtforsvaret, og dro til Bayern München i 2022. Sky Sports hevder 24-åringen er sterkt misfornøyd med å bli plassert bak Min-Jae Kim (signerte for Bayern forrige sommer) og Dayot Upamecano, nå ønsker nederlenderen seg vekk også fra bundesligaklubben.

Sky Sports hevder de Ligt nå står på ønskelista til Ten Hag, spørsmålet er hvor mange «tidligere Ten Hag-spillere» Ratcliffe og INEOS-gjengen ønsker på Old Trafford.

SPORTEN: Harry Kane plasseres på tronen over Haaland

tabola

No posts to display