Jose Mourinho har tjent totalt 1,23 milliarder på å få sparken

0
721

Styret i Roma har bestemt seg for å avslutte Jose Mourinho sin kontrakt før utløpet til sommeren og med det betale ut en ny fallskjerm for manageren som allerede har en klar verdensrekord i fallskjermer.

Den 60 år gamle portugisiske manageren har denne sesongen så langt ledet Roma til en 9.plass i Serie A i en sesong hvor målet var Champions League.

Les: Sky Sports: Vil hente nok en tidligere Ajax-stjerne til Manchester United

Sist gang han fikk sparken var for litt over tre år siden da Tottenham etter en dårlig periode ga Jose Mourinho en sjekk på 30 millioner pund. Tottenham gjorde tabben med å signere en kontrakt på fire år og da de sparket han etter bare 17 måneder måtte de ut med en gigantisk kompensasjon.

Dermed har Jose Mourinho fått utbetalt svimlende 93,5 millioner pund eller 1,23 milliarder kroner i løpet av sin karriere som manager i diverse fallskjermer.

Den portugisiske manageren fikk til sammen betalt 30,5 millioner pund for sine to oppsigelser i Chelsea. Real Madrid betalte ut 17 millioner pund etter å ha fritatt ham fra sine plikter, mens Manchester United ga 15 millioner pund for å erstatte han Ole Gunnar Solskjær.

Så Mourinho har mottatt med andre ord tjent forbløffende 93,5 millioner pund på å få sparken. – Roma, som heldigvis for dem bare har frem til 30.juni å betale etterlønn for, vil trolig slippe unna med bare 6 millioner pund.

Les på Sporten: Portugisk media: Har avslått bud på 960 millioner fra Premier League-gigant

tabola

No posts to display