tirsdag, april 20, 2021

Sjokokirsj er tilbake

Må lese

Sjokokirsj er tilbake

Hva kan være bedre om våren enn iskrem? SjokoKirsj har vært en av de mest etterspurte klassikerne...

Ferrari skal bygge elbiler

Det er en særdeles stolt sjef for det italienske bilmerket Ferrari som snakket til generalforsamlingen over zoom...

Chris Smalling med familie utsatt for væpnet ran

Det er en forbausende avslappet Chris Smalling som forteller om ranet som han og hans familie ble...

Hva kan være bedre om våren enn iskrem? SjokoKirsj har vært en av de mest etterspurte klassikerne fra Hennig-Olsen Is. 35 år etter den så dagens lys blir den igjen tilgjengelige, i ny form.

– Veldig mange fans har jobbet iherdig med å få relansert SjokoKirsj. Det er gøy å se det store engasjementet – og å imøtekomme ønskene om å ta den tilbake! sier Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i Hennig-Olsen Is.

Les på Sporten: Patrick Vieira finner veien tilbake til Premier League

Engasjementet rundt SjokoKirsj har vært stort siden den ble tatt ut av produksjon i 2012. Hele 13.770 personer har svart at de savner SjokoKirsj på Hennig-Olsen Is sine nettsider, og Facebook-gruppen med navn «Vi som vil ha SjokoKirsj tilbake i butikkene» teller over 6.500 personer.

Relanseres i moderne utgave

SjokoKirsj slik vi kjenner den fra tidligere, kom i dessertisbeger og kunne kjøpes i 4-pakk. Nå lanseres den på pinne – en deilig vaniljeis med kirsebærsaus og sjokoladetrekk.

– Vi ønsket å relansere en moderne variant av SjokoKirsj som bevarte den gode kombinasjonen av vanilje, kirsebær og sjokolade. Vi håper den faller like godt i smak som den forrige versjonen, sier Hennig-Olsen.

Fra mai vil du kunne kjøpe den nostalgiske sjokolade- og kirsebærisen på Shell, Esso, Deli de Luca, Mix og Jafs over hele landet.

– SjokoKirsj blir i første omgang lansert som limited edition, og så får det være opp til alle iskremelskerne i Norge å bestemme om den igjen skal få bli del av vårt faste sortiment, sier Hennig-Olsen.

Kilde: Hennig Olsen is

Se også: Tro det eller ei, matvareprisene faller!

- Advertisement -

Siste nytt

Sjokokirsj er tilbake

Hva kan være bedre om våren enn iskrem? SjokoKirsj har vært en av de mest etterspurte klassikerne...

Ferrari skal bygge elbiler

Det er en særdeles stolt sjef for det italienske bilmerket Ferrari som snakket til generalforsamlingen over zoom nå i helgen. - Ikke...

Chris Smalling med familie utsatt for væpnet ran

Det er en forbausende avslappet Chris Smalling som forteller om ranet som han og hans familie ble utsatt for i sitt eget...

Nicklas Bendtner er like dårlig til å kjøre Porsche som å ta taxi

Fotballstjerne, TV stjerne og nybakt ungkar Nicklas Bendtner bør holde seg unna motoriserte kjøretøy enten det er som passasjer eller bak rattet....

Samtiden er kåret ÅRETS TIDSSKRIFT 2020

Årets vinner har vært viktig lesning i 130 år, men i stadig nye versjoner. Under dagens redaktør har Samtiden markert seg på...

More Articles Like This