Sjokokirsj er tilbake

0
410
Foto: Hennig Olsen is

Hva kan være bedre om våren enn iskrem? SjokoKirsj har vært en av de mest etterspurte klassikerne fra Hennig-Olsen Is. 35 år etter den så dagens lys blir den igjen tilgjengelige, i ny form.

– Veldig mange fans har jobbet iherdig med å få relansert SjokoKirsj. Det er gøy å se det store engasjementet – og å imøtekomme ønskene om å ta den tilbake! sier Paal Hennig-Olsen, administrerende direktør i Hennig-Olsen Is.

Les på Sporten: Patrick Vieira finner veien tilbake til Premier League

Engasjementet rundt SjokoKirsj har vært stort siden den ble tatt ut av produksjon i 2012. Hele 13.770 personer har svart at de savner SjokoKirsj på Hennig-Olsen Is sine nettsider, og Facebook-gruppen med navn «Vi som vil ha SjokoKirsj tilbake i butikkene» teller over 6.500 personer.

Relanseres i moderne utgave

SjokoKirsj slik vi kjenner den fra tidligere, kom i dessertisbeger og kunne kjøpes i 4-pakk. Nå lanseres den på pinne – en deilig vaniljeis med kirsebærsaus og sjokoladetrekk.

– Vi ønsket å relansere en moderne variant av SjokoKirsj som bevarte den gode kombinasjonen av vanilje, kirsebær og sjokolade. Vi håper den faller like godt i smak som den forrige versjonen, sier Hennig-Olsen.

Fra mai vil du kunne kjøpe den nostalgiske sjokolade- og kirsebærisen på Shell, Esso, Deli de Luca, Mix og Jafs over hele landet.

– SjokoKirsj blir i første omgang lansert som limited edition, og så får det være opp til alle iskremelskerne i Norge å bestemme om den igjen skal få bli del av vårt faste sortiment, sier Hennig-Olsen.

Kilde: Hennig Olsen is

Se også: Tro det eller ei, matvareprisene faller!

tabola

No posts to display