Ferrari skal bygge elbiler

0
220
Ferrari SF90 Stradale

Det er en særdeles stolt sjef for det italienske bilmerket Ferrari som snakket til generalforsamlingen over zoom nå i helgen. – Ikke bare presenterte han gode resultater for selskaper og erklærte de offisielt var igjennom den økonomiske krisen som har plaget dem (og hele bransjen) de siste årene, men også et har nyheter som overrasker.

I flere tiår har Ferrari vært garantist for raske, eksotiske biler med kraftige motorer – og fantastisk motorlyd fra ofte V8- og V12-motorer. – Men nå er det i ferd med å endre seg dramatisk.

Les: Nicklas Bendtner er like dårlig til å kjøre Porsche som å ta taxi

Ferrari skal bygge elektriske biler.

Autoexpress skriver at Ferrari vil lansere sin første elbil i 2025

Nyheten ble avdekket av Ferraris styreleder og administrerende direktør, John Elkann, på Ferraris ordinære generalforsamling. «Vi fortsetter å utføre vår strategi om elektrifisering på en veldig disiplinert måte. Og vår tolkning og anvendelse av disse teknologiene i både motorsport og gatebiler er en flott mulighet til å bringe lidenskapen og unikheten til Ferrari til nye generasjoner»

«Vi er også veldig spent på vår første 100 prosent elektriske Ferrari, som vi planlegger å lansere i 2025, og du kan være sikker på at det vil være alt du kan drømme om som ingeniørene og designerne våre i Maranelle kan forestille seg for en så viktig milepæl. i vår historie»

Med tanke på at vi snakker om Ferrari, kan man vel forvente at den blir både rask og sporty.

Les på Sporten: Først Neymar og Kylian Mbappe, så Premier League toppscorer

Ferrari har allerede lansert flere elektrifiserte modeller med hybridteknologi. For eksempel er den lynraske SF90 en plug-in hybrid.

tabola

No posts to display