mandag, desember 6, 2021

Siv Jensen tar fra deg og gir til de aller rikeste

Må lese

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Nå tar for første gang en finansminister ut penger fra vår felles sparegris oljefondet. Årsaken er ikke for å gjøre noe ekstra for de som har havnet i en stadig lenger ledighetskø, men for å gi mer i skattelette til de aller rikeste i landet.

Siv Jensen er blant de få som fortsatt tror på «Trickle-down economics». (Ved å gi penger til de rikeste får alle glede av det etter hvert). USAs tidligere president Ronald Reagan beviste hvor dårlig denne teorien er ved å kjøre USAs økonomi i grøfta. Det er det samme som nå skjer i Norge, bare i mindre skala.

Dagens næringsliv viser til det nylig offentliggjorte statsregnskapet der står det at det historiske første-uttaket fra Oljefondet ble gjort i januar i år. Uttaket skal ha vært på 6,7 milliarder kroner, det er fortsatt over 7000 milliarder igjen.

Vi bruker flere hundre milliarder på jagerfly, vi samarbeider med landet som holder oljeprisene nede (Saudi Arabia), vi gir skattelette til de aller rikeste, vi lar ledighetskøen øke og vi skylder på noen få flyktninger som vi frakter rundt i taxi og huser dyrt i dårlige lokaler.

Se til Sverige, de går som det griner med super vekst og stadig kortere arbeidsledighetskøer. Fortsetter det på denne måten blir det umulig å bestille en drink her i landet. Sverige har tatt imot 5 ganger så mange flyktninger som oss, hvordan kan det være mulig, er det ikke de som er årsaken til all elendighet her i landet

Det er helt uproblematisk å ta bort både ledighetskøen og fattigdomsproblemet her i landet, det er bare ikke vilje til å gjøre noe med det.

Det er altså første gang det taes ut mer av oljefondet enn det settes inn. Slik det ser ut, kommer det ikke til å bli siste gang det skjer.

idiot-41423

- Advertisement -

Siste nytt

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020. – Selv om...

Guadalupe Maravilla presenteres i en stor utstilling på Henie Onstad

Guadalupe Maravilla har nettopp blitt utnevnt til mottager av Lise Wilhelmsen Art Award og blir for første gang presentert i en soloutstilling...

More Articles Like This