Siv Jensen tar fra deg og gir til de aller rikeste

0
105
President Ronald Reagan addresses the U.S. Chamber of Commerce in Washington on Wednesday, April 24, 1986. During his speech, Reagan sought to drive a wedge between Libyan leader Moammar Gadhafi and other Islamic leaders, pointing out that Gadhafi has allied himself with the Soviets, whom he accused of supporting the slaughter of Muslims in Afghanistan. (AP Photo/Barry Thumma)

Nå tar for første gang en finansminister ut penger fra vår felles sparegris oljefondet. Årsaken er ikke for å gjøre noe ekstra for de som har havnet i en stadig lenger ledighetskø, men for å gi mer i skattelette til de aller rikeste i landet.

Siv Jensen er blant de få som fortsatt tror på «Trickle-down economics». (Ved å gi penger til de rikeste får alle glede av det etter hvert). USAs tidligere president Ronald Reagan beviste hvor dårlig denne teorien er ved å kjøre USAs økonomi i grøfta. Det er det samme som nå skjer i Norge, bare i mindre skala.

Dagens næringsliv viser til det nylig offentliggjorte statsregnskapet der står det at det historiske første-uttaket fra Oljefondet ble gjort i januar i år. Uttaket skal ha vært på 6,7 milliarder kroner, det er fortsatt over 7000 milliarder igjen.

Vi bruker flere hundre milliarder på jagerfly, vi samarbeider med landet som holder oljeprisene nede (Saudi Arabia), vi gir skattelette til de aller rikeste, vi lar ledighetskøen øke og vi skylder på noen få flyktninger som vi frakter rundt i taxi og huser dyrt i dårlige lokaler.

Se til Sverige, de går som det griner med super vekst og stadig kortere arbeidsledighetskøer. Fortsetter det på denne måten blir det umulig å bestille en drink her i landet. Sverige har tatt imot 5 ganger så mange flyktninger som oss, hvordan kan det være mulig, er det ikke de som er årsaken til all elendighet her i landet

Det er helt uproblematisk å ta bort både ledighetskøen og fattigdomsproblemet her i landet, det er bare ikke vilje til å gjøre noe med det.

Det er altså første gang det taes ut mer av oljefondet enn det settes inn. Slik det ser ut, kommer det ikke til å bli siste gang det skjer.

idiot-41423

tabola

No posts to display