onsdag, mai 5, 2021

Si det med bilder

Må lese

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen,...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det er sånn med de fleste av oss at det er vanskelig å sette ord på følelser man synes det er viktig å uttale. Så derfor er uttrykket som vi alle kjenner: Et bilde forteller mer enn tusen ord, både riktig og ikke minst anvendelig.

 

Et bilde fanger et øyeblikk og livene våre er sammensatt av øyeblikk både gode og mindre gode. Øyeblikkene definerer oss som mennesker og forteller hvem vi er og hvor vi har vært og kanskje hvor vi er på vei.

Les også: Hvorfor er bilder så viktig

Det kan for eksempel være vanskelig å fortelle noen at du elsker dem. Det kan være til dine egne barn, dine foreldre, dine venner eller din største kjærlighet. En måte å si det på er å samle sammen gode øyeblikk dere har hatt sammen eller opplevelser som du mener beskriver hvordan du føler.

 

Du har sikkert rotet gjennom gamle esker og blitt sittende å se på et bilde lenge, dere ler sammen, du prøver å huske hva som ble sagt som gjorde at dere lo, det er ikke viktig. Det viktige er at dere er sammen og har det bra, latteren på bilde sitter i lenge og det er bevart for deg og de du er glad i for alltid.

 

Den gamle esken glemmer man fort og trappen opp på loftet er bratt og smal, gjør noe med det og gjør bildene mer tilgjengelig.

 

Det å sette sammen disse øyeblikkene i en fotobok og å lage en billedlig fortelling, er for deg og ikke minst den du gir denne fotoboken til fylt med minner og beskriver nettopp det ordene våre er for fattige til å kunne fortelle. Det er få ting som er sterkere enn øyeblikk delt og foreviget for ettertiden til felles glede og inspirasjon.

 

En god fotobok er et fantastisk bevis på det vi har felles med venner og familie og det er en super bekreftelse på den reisen vi deler med våre omgivelser.

 

Det å lage en fotobok er både morsomt og enkelt på Japan Photo og kan aldri slå feil.

 

Sørg for å del gledene med familie og venner denne julen og gi en fotobok til en som er nær. Husk at et bilde forteller mer enn tusen ord. God jul.

- Advertisement -

2 COMMENTS

Siste nytt

Tor Olav Trøim henter skitne penger fra verdens største rasshøl!

Det jeg trodde ikke var mulig har nå skjedd, en norsk forretningsmann Tor Olav Trøim har funnet...

Real Madrid-spiller kun timer unna fra å miste Champions League semifinalen

Brasilianeren Marcelo har vært med på å vinne alt for Real Madrid. Som 32-åring begynner det å nærme seg at han erstattes...

Historien om vibratoren

Vibratoren er slett ikke en nykommer på markedet for sexleketøy. Historien går faktisk helt tilbake til middelalderen, lenge før verden åpnet øynene...

Flere kjøper klokker til over hundre tusen kroner

Det er åpenbart en del nordmenn som har mye penger. Gjensidige har registrert en kraftig økning i forsikring av dyre klokker i...

Medietilsynet vil aksjonere mot flere TV-kanaler

Tilsynet har nå lov til å bestemme hvilke reklamer du skal få se på TV-kanalene. De mener kanaler som FEM og Eurosport...

More Articles Like This