mandag, april 12, 2021

Mer reise, mindre kaffe og sex

Må lese

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Sitter her med en dobbel latte høy på lett fra Kaffebrenneriet og leser en undersøkelse gjennomført av Northstar på vegne av Expedia som er et reisebyrå. Undersøkelsen viser at vi er villige til å drikke mindre kaffe og ha mindre sex så lenge vi får mer fri og kan reise mer.

Jeg kan skjønne sammenligningen når det gjelder kaffe, en kopp om dagen til 42 kroner blir ganske raskt til en flybillett et eller annet sted, men sex. Hvis reduksjon i sex skal ha noe å si for antall feriereiser må det være av typen sex som fordrer en eller annen form for betaling.  Og da virker det egentlig enda rarere, i de fleste andre land er sex vesentlig billigere enn i Norge, så da er det ren gevinst jo mer du kjøper.

I Danmark sparer du i hvert fall 500 kroner på en time og da får du en betal for 3 og få 4 i forhold til norske priser. Jo lenger du reiser jo mer sparer du på sex, prisen på flyturen øker, men spares raskt inn hvis du er aktiv.

I følge Expedia skiller våre ferievaner seg fra andre land verden over, undersøkelsen viser at antall feriedager i Europa i snitt ligger på 28, mens tallet for USA er nede i 16. Globalt gjennomsnitt er 23. Til tross for at vi allerede ligger høyt i Norge med 28 feriedager er vi villige til å kutte ned på både kaffe og sex for å få flere.

Ved å lese litt nøyere i undersøkelsen finner vi ut at spørsmålet om kaffe var som følger, vil du kutte ut kaffe i en uke for å få en ekstra feriedag. Og tilsvarende om vi var villige til å bytte ut sex med en ekstra fridag. Et alternativ for deg som ønsker en ekstra fridag kan jo være å tilby sjefen den sexen du likevel hadde tenkt å bytte ut.

- Advertisement -

Siste nytt

Se alle scoringene fra første oppgjør i kvartfinalene

Der var flere ting vi lærte i første runde av kvartfinalene i Champions League. - I...

Allsvenskan på norske skjermer

Mens vi må vente på den norske Eliteserien, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer allerede lørdag. Alle kampene fra Allsvenskan vil i...

Edin Terzić om livet fra å være supporter til å trene laget han elsker

Det ble selvsagt mye fokus på turneen som Team Haaland har lagt ut på, men det kan også være interessant å følge...

LG stanser produksjonen av smarttelefoner

Det kommer ikke som noen overraskelse på noen som følger med på mobilmarkedet at LG Electronics nå stanser produksjon og salg av...

Mino Raiola benekter de krever 400 millioner rett i foret!

Den seriøse spanske sportsavisen Marca slapp nyheten om at agenten til Erling Braut Haaland Mino Raiola og pappa Alf Inge Håland...

More Articles Like This