Rule, Britannia! Britannia, rule the waves! Britons never, never, never shall be slaves.

0
97

Hertugen og hertuginnen av Cambridge duellerer i hver sin seilyacht, ender i knusende seier for Kate

En duell mellom hertugen og hertuginnen av Cambridge i farvannet utenfor Auckland har endt med en seier for Kate.

Hertuginnen vinner to seilaser som rormann i en av de to America ‘s Cup seilbåtene som stilte i regattaen, der William ble hengende etter i kjølvannet til Kate.

Tilbake på land, spøkte hertugen med å si: » Vi ble sabotert ”.

Under hertuginnens friår år var hun mannskap på round- the- World Challenge båter i The Solent.

Eric Haagh, 36, skipper på hertugens seilbåt, sa at båten deres hadde seilt seg inn i problemer. Blant annet var det en trinse som fører seilet i toppen av masten som hadde kilt seg og seilet var uten gode trimme muligheter. Det oppstod også en feil med spinnakeren, sier Eric.

Haagh sa også at: » William var litt nervøs i starten. Disse båtene genererer mye kraft og William ønsket derfor mest kun å sitte på vinsjene til å begynne med. .”

william seil2

«Da vi hadde fått ordnet opp i rigg- og trimmproblemene var vi kommet farlig nær noen steiner og William sa: «Det ville blitt et bra bilde.”

. . » William er en god seiler men Kate loffet oss ned i en dårlig posisjon på banen. Hun gjorde det veldig bra. William var svært konkurranselysten helt fra starten – han uttrykte klart at han ikke hadde lyst til å tape for Kate. Men da Kate hadde vunnet begge seilasene sa bare ”Hun vil i hvert fall være fornøyd…”.

Kate og William er for tiden på sitt første offisielle besøk i Australia etter deres førstefødte.

tabola

No posts to display