onsdag, desember 9, 2020

Jim Carreys såpemareritt blir tv serie

Må lese

Senator foreslår Maradona skal ta plassen til gentleman med bart

Argentina er fortsatt i sorg etter Diego Armando Maradona døde for to uker siden, bare 60 år...

Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg...

Hva skjer hvis forskere finner ut at Covid-19 ikke kommer fra Kina?

Du kan i en artikkel i Forskning skrevet av rådgiver i Veterinærinstituttet Bryndis Holm lese at det...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Etter kjempesuksessen med The Truman shov i 1998 forventet mange at oppfølgeren ville komme snart og nå gjør den det, nesten 20 år senere  denne gangen som en TV serie. Paramount Pictures som sitter på rettighetene har muligens glemt at spenningen lå i om hvordan Truman ville reagere når han skjønnte ingenting var virkelig. Jim Carrey som spillte både overrasket og lei seg har ikke kommentert nyheten.  Om han blir med er foreløpig helt i det blå. Det blir kanskje vanskelig å forklare hvordan en normalt oppegående 50 åring ikke ville oppdage at himmelen er et tak med bilder av skyer på, men rarere ting har skjedd.

Det er lenge siden budsjetter på film var så mye større enn på tv at det ikke gikk å få skikkelige filmstjerner til å spille i TV serier, se bare på filmstjernene Ingar Helge Gimle og TORALV MAURSTAD (må alltid skrives med store bokstaver) som har løftet TV serien Hotel Cæsar til enorme høyder.

The Truman Show handler om en liten unge født i et studio som gir inntrykk av å være en liten isolert 50talls landsby, hvor alle andre er skuespillere enn Truman Burbank.

Filmen og sikkert også tv serien når den kommer tar opp viktige spørsmål;  Er det riktig å la folk delta i et tv program og være innesperret hele livet uten å vite om det. Og er det riktig av en skuespiller å late som om hun eller han er forelsket i vedkommende for så å reise hjem til sin egen familie. ?

Det er ikke kommet noen informasjon om hvem som skal lage tv serien bare at den vil komme på slutten av 2015. Gled deg hvis du vil.

- Advertisement -

Siste nytt

Senator foreslår Maradona skal ta plassen til gentleman med bart

Argentina er fortsatt i sorg etter Diego Armando Maradona døde for to uker siden, bare 60 år...

Slutt på IKEA-katalogen etter 70 år

I løpet av de siste årene har IKEA blitt mer digital og tilgjengelig, og tatt til seg nye måter å få kontakt...

Hva skjer hvis forskere finner ut at Covid-19 ikke kommer fra Kina?

Du kan i en artikkel i Forskning skrevet av rådgiver i Veterinærinstituttet Bryndis Holm lese at det er satt sammen en internasjonal...

Tenerife er Spanias første smarte turistøy

Tenerife har utnyttet lavkonjunkturtiden under Covid-19 pandemien godt, noe som har resultert i utnevnelsen "Spanias første smarte turistøy".  Kåringen er...

Airbus: Om fem år har vi utviklet et fly som bruker hydrogen

Den europeiske flyprodusenten Airbus skjønner det haster å levere grønnere fly og har gitt seg selv en frist som er ti år...

More Articles Like This