søndag, desember 5, 2021

Jim Carreys såpemareritt blir tv serie

Må lese

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Etter kjempesuksessen med The Truman shov i 1998 forventet mange at oppfølgeren ville komme snart og nå gjør den det, nesten 20 år senere  denne gangen som en TV serie. Paramount Pictures som sitter på rettighetene har muligens glemt at spenningen lå i om hvordan Truman ville reagere når han skjønnte ingenting var virkelig. Jim Carrey som spillte både overrasket og lei seg har ikke kommentert nyheten.  Om han blir med er foreløpig helt i det blå. Det blir kanskje vanskelig å forklare hvordan en normalt oppegående 50 åring ikke ville oppdage at himmelen er et tak med bilder av skyer på, men rarere ting har skjedd.

Det er lenge siden budsjetter på film var så mye større enn på tv at det ikke gikk å få skikkelige filmstjerner til å spille i TV serier, se bare på filmstjernene Ingar Helge Gimle og TORALV MAURSTAD (må alltid skrives med store bokstaver) som har løftet TV serien Hotel Cæsar til enorme høyder.

The Truman Show handler om en liten unge født i et studio som gir inntrykk av å være en liten isolert 50talls landsby, hvor alle andre er skuespillere enn Truman Burbank.

Filmen og sikkert også tv serien når den kommer tar opp viktige spørsmål;  Er det riktig å la folk delta i et tv program og være innesperret hele livet uten å vite om det. Og er det riktig av en skuespiller å late som om hun eller han er forelsket i vedkommende for så å reise hjem til sin egen familie. ?

Det er ikke kommet noen informasjon om hvem som skal lage tv serien bare at den vil komme på slutten av 2015. Gled deg hvis du vil.

- Advertisement -

Siste nytt

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

Mer klimagasser i atmosfæren i 2020 enn noen gang før

Karbondioksid, metan og lystgass ble målt til rekordhøye nivåer i atmosfæren over Norge også i 2020. – Selv om...

Guadalupe Maravilla presenteres i en stor utstilling på Henie Onstad

Guadalupe Maravilla har nettopp blitt utnevnt til mottager av Lise Wilhelmsen Art Award og blir for første gang presentert i en soloutstilling...

More Articles Like This