fredag, februar 25, 2022

Jim Carreys såpemareritt blir tv serie

Må lese

Slik kommer du i gang med sports betting

Sports betting har blitt mer og mer populært de siste par årene, så hvis du er blant...

USAs kvinnelandslag får likelønn og etterbetalt millioner

USAs kvinnelandslag i fotball har inngått forlik med det amerikanske fotballforbund på 24 millioner dollar og et...

Lyse kjøper Ice

Det er i dag inngått en avtale hvor Lyse kjøper Ice Group Scandinavia Holdings for 5,5 milliarder...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Etter kjempesuksessen med The Truman shov i 1998 forventet mange at oppfølgeren ville komme snart og nå gjør den det, nesten 20 år senere  denne gangen som en TV serie. Paramount Pictures som sitter på rettighetene har muligens glemt at spenningen lå i om hvordan Truman ville reagere når han skjønnte ingenting var virkelig. Jim Carrey som spillte både overrasket og lei seg har ikke kommentert nyheten.  Om han blir med er foreløpig helt i det blå. Det blir kanskje vanskelig å forklare hvordan en normalt oppegående 50 åring ikke ville oppdage at himmelen er et tak med bilder av skyer på, men rarere ting har skjedd.

Det er lenge siden budsjetter på film var så mye større enn på tv at det ikke gikk å få skikkelige filmstjerner til å spille i TV serier, se bare på filmstjernene Ingar Helge Gimle og TORALV MAURSTAD (må alltid skrives med store bokstaver) som har løftet TV serien Hotel Cæsar til enorme høyder.

The Truman Show handler om en liten unge født i et studio som gir inntrykk av å være en liten isolert 50talls landsby, hvor alle andre er skuespillere enn Truman Burbank.

Filmen og sikkert også tv serien når den kommer tar opp viktige spørsmål;  Er det riktig å la folk delta i et tv program og være innesperret hele livet uten å vite om det. Og er det riktig av en skuespiller å late som om hun eller han er forelsket i vedkommende for så å reise hjem til sin egen familie. ?

Det er ikke kommet noen informasjon om hvem som skal lage tv serien bare at den vil komme på slutten av 2015. Gled deg hvis du vil.

- Advertisement -

Siste nytt

Slik kommer du i gang med sports betting

Sports betting har blitt mer og mer populært de siste par årene, så hvis du er blant...

USAs kvinnelandslag får likelønn og etterbetalt millioner

USAs kvinnelandslag i fotball har inngått forlik med det amerikanske fotballforbund på 24 millioner dollar og et løfte om lik lønn som...

Lyse kjøper Ice

Det er i dag inngått en avtale hvor Lyse kjøper Ice Group Scandinavia Holdings for 5,5 milliarder kroner. "Oppkjøpet...

Les dette før du begynner med sports betting

Det å ha forskjellige hobbyer og aktiviteter er noe som gjør hverdagen litt bedre, og avhengig av hva interessene våre er, er...

Sting selger musikken sin

Nå kan trolig Sting alene redde hele regnskogen for selv om ikke beløp er offentliggjort sitter han trolig igjen med vanvittig mye...

More Articles Like This