Presidentkandidat Robert F. Kennedy Jr forteller en orm har spist deler av hjernen hans

0
1
Robert F. Kennedy Jr med en orm øverst til høyre

Den amerikaske presidentkandidaten Robert F. Kennedy Jr er helt sjanseløs i årets valg, til til tross for at han spiser innpå en del av Donald Trump sine idiotstemmer. – Nå har han kommet med en historie som burde få noen å enhver til å plugge igjen ørene permanent.

Robert F. Kennedy Jr. forteller at sier en død orm en gang ble funnet i hodet hans – og at den tilsynelatende tæret på hjernen hans.

New York Times kom med avsløringen tidligere i dag etter å ha rotet rundt i rettsdokumenter. De siterer en avklaring fra RFKs skilsmissesak fra 2012 da Kennedy sa at han en gang fryktet at han hadde utviklet en alvorlig sykdom etter at en hjerneskanning viste en skygge.

I deponeringen sa RFK at han til og med planla en hjerneoperasjon med den samme legen som behandlet onkelen hans, Ted Kennedy, før hans død av hjernekreft i 2009. Robert fikk imidlertid en annen mening … og han sier at denne nye legen fortalte ham at han trodde han hadde en parasitt.

The Times rapporterer at Kennedy under «depoen» sa at en orm kom inn i hodet hans og spiste opp noe av hjernen hans, noe som muligens bidro til kort- og langtidshukommelsestap. Han sa også at han utviklet kvikksølvforgiftning rundt samme tid, som også kan forårsake nevrologiske problemer.

Les: Dopingutestengte Paul Pogba kaster seg inn i ny karriere

Naturligvis tok NYT kontakt med RFK Jr. for å spørre ham rett og slett om deponeringen … og de sier at han bekreftet hele historien til uttaket – før han la til at han er helt restituert etter hukommelsestapet og tåkete. Han la til at parasitten i seg selv ikke krevde behandling.

Forresten … The Times spurte en talsperson for Kennedy-kampanjen om helseproblemene hans kunne påvirke hans mentale egnethet som president, og hun svarte: «Det er et morsomt forslag, gitt konkurransen» – så teamet hans trekker ikke slag.

Effekten av parasitter på folks langsiktige hjernehelse er variert, FWIW … med noen pasienter som lider av langvarig skade mens andre kommer seg relativt raskt.

Så amerikanskere har valget mellom noen gamle karer, en lystløgner som helt klart er dement og en Kennedy med hjerneskade. – Vi ønsker lykke til!.

Les på Sporten: Selv Richarlison er ikke trygg nå som Tottenham skal finansiere tre store signeringer

tabola

No posts to display