Dopingutestengte Paul Pogba kaster seg inn i ny karriere

0
1
Paul Pogba fikk sin dom. (foto: Juventus)

Som vi digget Paul Pogba da han var på topp. Problemet var at det var så altfor sjelden. Franskmannen sørget sammen med sin avdøde agent Mino Raiola for å skape liv og røre, de siste sesongene som Premier Leagues dyreste spiller hos Manchester United gikk i hovedsak med til å være skadet, ute av form, samtidig som duoen pratet høyt om en forestående Real Madrid-signering. Det endte til slutt med retur til Juventus, men dette ble en katastrofe fra start til slutt. Nå tvinges Pogba til en alternativ karrierevei i en alder av 31.

I februar ble det klart Paul Pogba måtte se de neste fire årene fra utestengt-fra-fotball-boksen. Dopingdommen var tøff, få tror franskmannen, som knapt har spilt rundt 200 minutter de to siste sesongene, returnerer til øverste nivå kamp siden. Med Pogba kan man likevel never say never. I mellomtiden har den franske verdensmesteren satt i gang ny karriere.

LES: NFL-legenden Tom Brady møtte nådeløst murveggen i sin første sesong som eier av engelsk fotballklubb

Pogba er kjent for å like det chill, men trenger også aktivitet. Ifølge Le Parisien var Pogba med på filminnspilling forrige uke – som skuespiller. 31-åringen spiller rollen som ungdomstrener i filmen som handler om en ung gutts reise mot å bli neste Kylian Mbappé i PSG.

«4 zéros» er oppfølger av den populære «3 zéros», som kom ut 2002. For Pogba-fansen blir det gjensyn med sitt idol på filmlerettet i april 2025.

Vi tipper det er noen PR-rådgivere som er satt på jobben for at Paul Pogba ikke bare skal huskes som den dopingutestengte fotballstjernen.

SPORTEN: Premier League har bestemt hva de gjør med Nottingham Forest sin poengstraff

tabola

No posts to display