Mathias Rasmussen er i ferd med å gjøre karriere i Belgia

0
20
Mathias Rasmussen

Den 25 år gamle midtbanespilleren fra Lyngdal Mathias Rasmussen meldte i fjor sommer overgang fra Brann til dem belgiske klubben som mest høres ut som et fransk røykemerke Union Saint-Gilloise.

Siden overgangen som ga Brann 1,2 millioner euro har Rasmussen levert godt for sin nye klubb og har ifølge Transfermarkt mer enn doblet sin verdi.

I dag har vært en god dag for Union Saint-Gilloise som endelig «vant noe» – De møtte Royal Antwerp i finalen i den belgiske cupen hvor Japanske Koki Machidas scoring på overtid i første omgang ble kampens eneste mål.

Les: Manchester United gjør seg klar for å bla opp 800 millioner for ny førstekeeper

Union Saint-Gilloise er en gammle klubb som virkelig har vært ute i skyggenes dal i veldig mange år, de har 11 seriemesterskap og to cuptitler fra før, men forrige seriegull kom i 1935 og den forrige cupseieren i 1914.

Rasmussen spilte fra start som indreløper. Han ble byttet ut i det 84. minutt etter en god arbeidsøkt.

Målet som avgjorde kampen kom etter hjørnespark på overtid i den første omgangen. Gustaf Nilsson prøvde å stusse ballen ved nærmeste stolpe, men den traff i stedet Antwerp-stopper Zeno Van Den Bosch og spratt til Machida, som fra kloss hold bare trengte å sette foten på den.

Med tre runder igjen av årets sesong liggger de tre poeng bak ledende Club Brugge.

Les: Presidentkandidat Robert F. Kennedy Jr forteller en orm har spist deler av hjernen hans

tabola

No posts to display