På tide å ta makten tilbake

0
111

VG delte i går resultatene av en studie som viser at delt husarbeid gir mer sex. Alle vet at det eneste som gir mer sex er penger. Studien som ble gjennomført i USA viser at hvis arbeidet deles forholdsvis likt mellom partene blir resultatet mer sex.

6,8 ganger i mnd. for par som deler på arbeidet, mens det bare er 5 ganger for de som ikke gjør det. Denne studien sier det motsatte av en studie fra 2014 som viser at menn med fotformsko og babybjørn faktisk får mindre sex enn gjennomsnittet av par.

Det er kvinnene som styrer sexlivet i de aller fleste forhold og det at mannen bidrar skal være forklaringen på det at det blir noe. Baksiden av medaljen er at etter en stund med oppvask befinner du deg i din egen hybel fordi du ikke er spennende nok lenger.

Ta oppvasken, og finn frem støvsugeren så blir det sex i ekstreme mengder skriver VG, hele 6,8 ganger i løpet av en måned. De fleste menn tjener mer enn kvinner, men så slipper også de å betale for sex, enten gjennom daglig husarbeid eller direkte betaling. Dessuten forbrenner kvinner mindre i løpet av en dag og har derfor mindre behov for mat.

Kan det være slik at kvinner bytter seksuelle tjenester mot mannens arbeid i hjemmet. Skal vi ta VG sin artikkel alvorlig, det bør vi for det er tross alt Norges største avis, så er det den stygge sannheten.

La oss finne frem kalkulatoren og se om det lønner seg med alt husarbeidet.

Gjennomsnittlig husarbeid er ca. 6 timer pr uke, elle 312 timer pr år. Sex 1,8 ganger i mnd. blir litt over 21 ganger i året. Det vil med andre ord si 14,8 timer med husarbeid for sex 1 gang. Det bør være utrolig bra sex, tar du utgangspunkt i en timepris på 500 kroner så har du betalt 7400 for å ha sex en gang og det er langt over markedspris.

Vårt klare råd er å sette bort husarbeidet til noen som tjener langt mindre enn deg selv og bruke tiden til inntektsgivende arbeid slik at du får mer av det eneste som gir mer sex.

Lykke til

tabola

No posts to display