Ronaldo dømt til 99 piskeslag i Iran

0
81
Fatima, Ronaldo (fot. geo super)

Cristiano Ronaldo dømt! Iranske myndigheter dømte portugiserne til 99 piskeslag for brudd på iransk lov. Hva gjorde fotballspilleren? Kan han unngå straff?

Cristiano Ronaldo ble straffet for brudd på iransk lov. Fotballspilleren begikk en ulovlig handling under oppholdet i Iran i september. Fotballspilleren kom deretter til Iran for å spille en kamp mot det lokale laget Persepolis. Ronaldos brudd på loven skjedde under hans møte før kampen med fansen.

Under det nevnte møtet klemte og kysset Ronaldo Fatima, en artist som deltok i møtet, på hodet. Som det viser seg, var det med denne oppførselen Ronaldo brøt iransk lov. I følge Irans straffelov ble fotballspillerens oppførsel tolket som «utroskap begått av en ugift person». Iransk lov forbyr all fysisk kontakt mellom menn og kvinner på offentlige steder, spesielt hvis de ikke er gift. Arabiske medier melder at beslutningen om å straffe spilleren ble tatt i fravær. Portugiseren vil bli straffet med 99 piskeslag dersom han dukker opp i Iran i fremtiden. Fotballspilleren kan derfor unngå straff dersom han ikke dukker opp i Iran igjen.

Les: David Beckham forteller alt

tabola

No posts to display