Øyene der en av fem er på bryllupsreise

0
103
FOTO: Cook Islands Tourism

Hvert femte par som kommer til Cookøyene er enten på bryllupsreise eller skal rett og slett gifte seg på de vakre øyene.

Det er ikke mange reisemål i verden hvor så mange som hvert femte par er på bryllupsreise eller skal gift seg. I tillegg kommer alle de som skal markere bryllupsdagen sin eller bare ha verdens mest romantiske ferie, forteller Lena Petersson i Cook Island Tourism Skandinavia.

Les: Egne hoteller for unge mennesker

Petersson var selv på øyene i april, og opplevde at det lå mye romantikk i luften på Cookøyene.

– Det er kanskje ikke så rart. Øyene er så vakre at jeg fikk tårer i øynene da jeg så den vakre lagunen på øya Aitutaki. Jeg har sett mye men dette går utenpå det meste. I tillegg så er det hoteller og bungalower i alle kategorier fra den deiligste luksus til den mer enkle beach-bungalowen på stranden. Som jo kan være veldig romantisk!

Les på Sporten: Nå forteller de hele historien om Michael Schumacher

Hvorfor reiser så mange til Cookøyene på bryllupsferie?

– Det er ikke så rart, mener Nathalie Hermier ikke. Hun er bryllupsplanlegger i IN LØVE, og mener at når par velger reisemål for en bryllupsreise så skal det være både romantisk og et minne for livet

– Stillehavet og Cookøyene er jo den ultimate drømmereisen. Når ikke flere reiser så tror jeg rett og slett det skyldes budsjettet. Men stadig flere unge legger store summer i den store dagen – og da skal det heller ikke knusles når bryllupsreisen skal planlegges, så Hermier tror på vekst for reisemål som ikke «alle» har vært på.

Totalt kom det 18 758 personer – eller 9379 par – med hjerter i blikket til Cookøyene i 2018 viser den offisielle innreisestatistikken. De mest populære månedene for bryllupsreise og giftemål er mai og juni.

tabola

No posts to display