Om tre dager kan Ole Gunnar Solskjær være tilbake

0
5048
Ole Gunnar Solskjær in action. (foto: Manchester United)

Siden exiten fra Manchester United har Solskjær vært linket til ulike trenerjobber, men ikke spesielt sterkt. Den rette jobbmuligheten har ikke dukket opp, timingene har tydeligvis heller ikke vært rett. Dette ser ut til å endre seg denne våren. Det skjer ekstremt mye på trenerfronten hos de største klubbene, i sommer forventes store rokkeringer og muligheter for Solskjær. Den første muligheten kan komme allerede om tre, fire dager.

2-2 mot Freiburg i Bundesliga på fredag ga Thomas Tuchel og Bayern-ledelsen ikke noe bedre nattesøvn. Ifølge tyske Sky Sports kan Bayern-treneren miste jobben hvis klubben ikke lykkes i å snu 1-0 tap mot Lazio til avansement i Champions League. I kulissene står «vår mann» klar for å redde sesongen.

LES: Får samme behandling som Ronaldo hos Manchester United

Ole Gunnar Solskjær var ifølge tyske Sky Sports linket til Bayern-jobben i februar da Tuchel var ryktet på vei ut. Så ble trener og klubb enige om å avslutte arbeidsforholdet etter sesongen. Etter dette kom Sky Sports med ny rapport, denne gangen at Solskjær var klar for å hoppe inn som vikar for resten av sesongen hvis avgjørelsen om å dumpe Tuchel kom.

Nå melder Sky Sports Solskjær er en av kandidatene til å ta over på kort varsel, men at det fortsatt ikke er enighet hos Bayern-ledelsen om hvem som skal hentes inn hvis Tuchel sendes på porten. Håpet er at Tuchel skal lede klubben til avansement i Champions League og at Xabi Alonso hentes inn som ny trener før neste sesong, men etter 2-2 mot Freiburg virker det som lite går som planlagt hos bundesligagiganten.

SPORTEN: Jesse Lingard brukte 13 minutter på å skaffe seg uvenner

På tirsdag går Lazio-spillerne ut på gressmatta i München, for Thomas Tuchel kan dette bli hans siste kamp som Bayern-trener. Ole Gunnar Solskjær bør gjøre seg mentalt klar.

OPPDATERT: Bayern og Tuchel vant 3-0

tabola

No posts to display