Får samme behandling som Ronaldo hos Manchester United

0
262
Blir noen måneder 25-åringen aldri har opplevd maken til. (foto: PSG, x)

Da Ole Gunnars Solskjær hadde planen for 2021/22-sesongen klar, var gjennom sesongoppkjøringen og i gang med kampprogrammet, fikk Manchester United-manageren beskjeden som endret mye. By the way, Cristiano Ronaldo signerer og blir superstjerna i United-troppen. For Solskjær betød dette en verdensstjerne på laget, men også en spiller som var untouchable med garantert spilletid. Hos PSG har en tilsvarende situasjon utspilt seg, men nå er det slutt.

Luis Enrique har gått fra ord til handling. For superduperstjerna Kylian Mbappé betyr dette noen skikkelig seige måneder som risikerer EM-toppformen. Som fortjent, vil nok mange si.

LES: Får sparken etter to kamper!

Da Cristiano Ronaldo ble benket hos Erik ten Hag i første halvdel av 2022/23-sesongen, var dette et helt uforståelig scenario for spilleren som gjennom store deler av karrieren har vært den store stjerne som selv velger når han skal spille. Hos PSG har trenerne hatt en tilsvarende situasjon med en fransk toppscorer. Her har det likevel ikke vært noe spørsmål om Kylian Mbappé skal spille – før nå.

Under Tuchel, Pochettino og Galtier har klubbens mestproduserende stjerne selv valgt når han skal spille, eller ikke, Luis Enrique følger ikke tradisjonen.

Mot Rennes forrige uke ble Mbappé skiftet ut med 25 minutter igjen av kampen, da lå PSG under 0-1. PSG karret seg til poengdeling og slapp ydmykelse på Parc des Princes, men etter kampen var et fullt pressekorps fremme med mikrofonen foran Enrique: Hvorfor byttet du ut Mbappé?!

-Vi skal venne oss til å spille uten Kylian… Han skal spille, eller ikke spille når jeg bestemmer meg for det, uttalte Enrique ifølge BBC.

På fredag var det duket for toppoppgjør i Ligue 1, der PSG tok turen sydover til Mbappés tidligere klubb, Monaco. En kamp 25-åringen er selvskreven til å spille hovedrollen i. Mbappé var på plass fra start, men ble tatt av banen allerede etter første omgang.

45 minutter for spilleren PSG-ledelsen tidligere har gitt «all makt» til! Kampen endte med poengdeling, vi tipper det kokte hos superduperstjerna Mbappé. For andre gang viser Luis Enrique at klubben er større enn spilleren, selv når du har fått spesialbehandling som ingen andre i bransjen.

SPORTEN: Footballtransfers: Giganten har gitt Roberto Martinez tilbud om trenerjobben

Mbappé får presset frem sin overgang til Real Madrid, men kommer ikke til å få noen spesielt optimal oppkjøring til EM-sluttspillet i juni. Ta det som en avskjedspresang fra Luis Enrique.

tabola

No posts to display