onsdag, desember 16, 2020

Odins soldater bare en pelotong igjen

Må lese

Norge og Storbritannia undertegnet luftfartsavtale

Jeg har i dag undertegnet en luftfartsavtale mellom Norge og Storbritannia som skal regulere ruteflyvninger mellom våre...

Amedia kjøper Budstikka for 130 millioner

Amedia har inngått avtale med Asker og Bærums Budstikke Holding AS om kjøp av Asker og Bærums...

Verdt 57 milliarder kroner mer mens han ble intervjuet av Bloomberg TV

I går ble Airbnb notert på børsen samtidig som grunnlegger Brian Chesky ble intervjuet på Bloomberg TV.
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

To av Odins soldater pågrepet av politiet i Fredrikstad, mens resten av folkebevegelsen var andre steder. Hver for seg er Odins soldater en gjeng med puslinger som du uten problemer kan snike forbi i en hvilken som helst kø. De våkner opp hver 14 dag med utbetalingen fra NAV, åpner opp kontantkortene og logger seg på Facebook for å planlegge helgens aktiviteter.
På med hettegenser, gråte en skvett med tanken på hvor vondt det er å ta en tatovering, oppdatere profilbildet sitt med noe skikkelig skummel, samtidig som man tekster sin mor og sier det bare er en spøk. Odins soldater tåler ikke dagslys noe særlig og holder seg innendørs, litt trist å sitte inne mens alle andre er på jakt etter Pokemons.

Politiet i Fredrikstad er slemme, de vil ikke la oss gå gatelangs og skremme trygghet inn i folk, derfor skal de tas.

Den rasistiske selvjustisgruppen manet fredag kveld til kamp, nå skulle det vises styrke, på samme måte som de tyske soldatene marsjerte opp Karl Johan i 1940 skulle nå Odins soldater i uniform marsjere gjennom Fredrikstad gater. Reveljen gikk, tidspunktet ble spredd på sosiale medier, oppildnede tekstmeldinger sent og varder over hele landet lyste opp.

Denne kvelden skulle Fredrikstad være mekka for verdens rasister. De som ikke kunne komme på grunn av lynsjing andre steder i verden ville få med seg begivenheten på CNN og BBC, verdenspressen skulle komme og verden skulle skjønne at den hvite ariske rasen var den beste, snilleste og mest tolerante i verden.
Alle får plass så lenge de er blendahvite og tror på den rette guden.

Arrangementet var en knallsuksess og konfrontasjonen med politiet i Fredrikstad ga følgende bulleteng:
To medlemmer av Odins soldater pågrepet i Fredrikstad
Pågripelsen skjedde etter at medlemmene i selvjustisgruppen forsøkte å patruljere i sentrum av byen sent fredag.
«Litt over klokka 23.30 fikk vi en henvendelse fra publikum om tre personer, to menn og en kvinne, som gikk uniformert og opptrådte som en gruppe» opplyser operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt til NRK.
Da politiet tok kontakt med personene og ba dem ta av seg uniformeringen, var det bare kvinnen som gjorde som hun fikk beskjed om. Mennene ble derfor bedt om å forlate sentrum, noe de ikke gjorde. Dermed endte de i arresten, men ble løslatt etter et par timer, melder NTB.

- Advertisement -

Siste nytt

Norge og Storbritannia undertegnet luftfartsavtale

Jeg har i dag undertegnet en luftfartsavtale mellom Norge og Storbritannia som skal regulere ruteflyvninger mellom våre...

Amedia kjøper Budstikka for 130 millioner

Amedia har inngått avtale med Asker og Bærums Budstikke Holding AS om kjøp av Asker og Bærums Budstikke (Budstikka). Avtalen verdsetter selskapet...

Verdt 57 milliarder kroner mer mens han ble intervjuet av Bloomberg TV

I går ble Airbnb notert på børsen samtidig som grunnlegger Brian Chesky ble intervjuet på Bloomberg TV. Det ble...

Norsk Tipping med nytt tilbud til spillegale

Det høres nesten litt selvmotsigende ut: Fra mandag 14. desember gir Norsk Tipping ut et gratis gamblingfilter til spillere som ønsker å...

Stadig mindre sjans for snø på julaften i Sør-Norge

På Sør- og Østlandet har det blitt betydelig færre år med snø på bakken julaften. Meteorologisk institutt har gjort...

More Articles Like This