torsdag, mars 4, 2021

Marty Feldman var det perfekte fremtidsmenneske

Må lese

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO!

Berit Kjøll beklager at Johann Koss ikke stiller til gjenvalg

Idrettspresident Berit Kjøll beklager at 2. visepresident i idrettsstyret, Johann Koss ikke ønsker å stille til gjenvalg...

Prior får ny logo og visuell identitet

Som landets eldste merkevare for egg og hvitt kjøtt, opplever vi at det som i utgangspunktet var...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Det moderne mennesket trenger å kunne prosessere mengder med visuelle inntrykk i løpet av en dag. Det som ble sett på en avstiller i menneskelig utvikling og som ble presentert som rart og morsomt i en rekke filmer viser seg nå å være egenskaper med en enorm fordel i det daglige.

Marty Feldman sine øyne var vid åpne og hadde trolig innebygget 360 visning og mulighet for å fokusere i to retninger samtidig. Med hans egenskaper er det ikke vanskelig å kunne følge med på Pokemon Go og veien samtidig. De fleste mennesker har samsyn som er klart begrensende når du skal bruke mobil på farten. Tenk hvilke fantastiske muligheter som åpner seg med å kunne ha ulike fokus med hvert øye, et øye på mobilen og det andre, på veien, på den du eventuelt snakker med eller på en annen mobil.

Allerede nå blir en rekke mennesker født med «mobiltommel» som har en litt større flate på innsiden, vi regner med at flere og flere blir født med multisyn. Det vil være et nyttig og godt skritt i den menneskelig evolusjon.

Marty Feldman ble bare 48 år gammel, han klarte å etablere seg som komiker, filmregissør, skuespiller og skribent, han var født i London, men bodde det meste av sitt voksne i liv i USA. Han hadde øyesykdommen Gravees sykdom og fikk fordelen av utstående øyne med strabisme etter det som den gang ble sett på som en mislykket operasjon. Vi må huske at Marty Feldman levde lenge før mobiltelefonen.

Han var med i en rekke filmer, hvor den meste kjente er «silent movie». Marty Feldman var trolig ikke klar over hvor viktig han skulle komme til å bli et halvt århundre etter han døde.

Her et klassisk innslag fra en tid da verden var i sort hvitt sammen med en ung John Cleese.

- Advertisement -

Siste nytt

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO!

Berit Kjøll beklager at Johann Koss ikke stiller til gjenvalg

Idrettspresident Berit Kjøll beklager at 2. visepresident i idrettsstyret, Johann Koss ikke ønsker å stille til gjenvalg på idrettstinget 2021.

Prior får ny logo og visuell identitet

Som landets eldste merkevare for egg og hvitt kjøtt, opplever vi at det som i utgangspunktet var Priors merkevareidentitet, nå har blitt...

Steven Gerrards scoringer i Champions League

Steven George Gerrard (født 30. mai 1980) er en engelsk profesjonell fotballsjef og tidligere Liverpool spiller som er manager den skotske premiership-klubben...

Post i butikk fyller 20 år

Mottagelsen av konseptet var heller kjølig, men nå er kundene stort sett fornøyd med Post i butikk. I dag fyller det moderne...

More Articles Like This