Det moderne mennesket trenger å kunne prosessere mengder med visuelle inntrykk i løpet av en dag. Det som ble sett på en avstiller i menneskelig utvikling og som ble presentert som rart og morsomt i en rekke filmer viser seg nå å være egenskaper med en enorm fordel i det daglige.

Marty Feldman sine øyne var vid åpne og hadde trolig innebygget 360 visning og mulighet for å fokusere i to retninger samtidig. Med hans egenskaper er det ikke vanskelig å kunne følge med på Pokemon Go og veien samtidig. De fleste mennesker har samsyn som er klart begrensende når du skal bruke mobil på farten. Tenk hvilke fantastiske muligheter som åpner seg med å kunne ha ulike fokus med hvert øye, et øye på mobilen og det andre, på veien, på den du eventuelt snakker med eller på en annen mobil.

Allerede nå blir en rekke mennesker født med «mobiltommel» som har en litt større flate på innsiden, vi regner med at flere og flere blir født med multisyn. Det vil være et nyttig og godt skritt i den menneskelig evolusjon.

Marty Feldman ble bare 48 år gammel, han klarte å etablere seg som komiker, filmregissør, skuespiller og skribent, han var født i London, men bodde det meste av sitt voksne i liv i USA. Han hadde øyesykdommen Gravees sykdom og fikk fordelen av utstående øyne med strabisme etter det som den gang ble sett på som en mislykket operasjon. Vi må huske at Marty Feldman levde lenge før mobiltelefonen.

Han var med i en rekke filmer, hvor den meste kjente er «silent movie». Marty Feldman var trolig ikke klar over hvor viktig han skulle komme til å bli et halvt århundre etter han døde.

Her et klassisk innslag fra en tid da verden var i sort hvitt sammen med en ung John Cleese.

f7.no -> adds
tabola