torsdag, mai 20, 2021

Nord Korea har laget video hvor de utsletter Washington

Må lese

Disse utsiktspunktene må du ikke gå glipp av

Mange nordmenn vil også denne sommeren bruke bilen som fremkomstmiddel når vi reiser på ferie i eget...

Skadet midtbanespiller kastes inn som keeper i Champions League

Den argentinske fotballklubben River Plate har et legendarisk akademi som har gitt verden noen av sine beste...

200 millioner vaksinedoser satt i EU

Vi nærmer oss slutten på reiserestriksjonene i Europa, land som Polen, Malta, Portugal, Spania, Tsjekkia, Irland og...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Vi ler ofte av Nord Korea og deres propaganda videoer, høydepunkter er når en hel nasjon blir fortalt at de har vunnet fotball VM eller hvor deres brilliante leder er verdens beste sjakkspiller gjennom tidene.

Nå har latteren stilnet og klima mellom Nord Korea og resten av verden kjølnet betraktelig. For ikke lenge siden gjennomførte de en atomsprengning som var kraftig, men ikke kraftig nok til å være en hydrogenbombe (ifølge eksperter) og informasjonen at de nå har klart å lage så små atombomber at de kan festes på langdistanseraketter.

Disse «små» atombombene er et av tema i deres siste propaganda video hvor de utsletter Washington.

Propaganda videoen har fått tittelen «Siste sjanse». Den viser en ubåt-utskutt atomrakett som utsletter Washington før den avsluttes med et amerikansk flagg som brenner over en kirkegård.


«Hvis de amerikanske imperialistene provoserer oss bare litt til, vi vil ikke nøle med å komme dem i forkjøpet med et kjernefysisk angrep. USA må velge! Det er opp til dem om nasjonen kalt USA finnes på denne planeten eller ikke»

Videoen viser også bilder fra Koreakrigen, hvor de tok et amerikansk spion skip. (Pueblo, i 1968) og nedskytingen av et amerikansk helikopter i 1994.

Trusler også mot Sør-Korea

Nord-Korea advarte lørdag at dens militære er klar til å angripe Seouls presidentpalass med mindre den sør koreanske presidenten Park Geun-hye beklager «forræderi» og offentliggjør navnene på tjenestemenn ansvarlig for hva Pyongyang sier er planer om å angripe deres lederskap.

En egen propaganda video ble lansert lørdag viser kjøretøy som kan skyte flere raketter mot Seoul.

- Advertisement -

Siste nytt

Disse utsiktspunktene må du ikke gå glipp av

Mange nordmenn vil også denne sommeren bruke bilen som fremkomstmiddel når vi reiser på ferie i eget...

Skadet midtbanespiller kastes inn som keeper i Champions League

Den argentinske fotballklubben River Plate har et legendarisk akademi som har gitt verden noen av sine beste spillerne. River Plate anno 2021...

200 millioner vaksinedoser satt i EU

Vi nærmer oss slutten på reiserestriksjonene i Europa, land som Polen, Malta, Portugal, Spania, Tsjekkia, Irland og Italia har nå så lave...

Nye kjendiser på 71 grader nord

Thomas Numme, Tshawe Baqwa, Cecilia Brækhus og Silya Nymoen er blant kjendisene som skal overta stafettpinnen når den neste sesongen av 71° nord...

Skuespiller Norman Lloyd er død 106 år gammel

Den amerikanske skuespilleren Norman Lloyd har sett gammel ut siden jeg var en liten gutt så det overrasker ikke at han er...

More Articles Like This