lørdag, desember 11, 2021

National Security Agency ser deg naken

Må lese

Nissene i bingen sett av over 800 000

Etter én uke har 839 000 sett første episode av Nissene i bingen på TVNorge og discovery+....

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Hvis du liker å bevege deg ute naken eller uttrykke din begeistring for noen i det fri og ikke vil at noen amerikanske drittunger skal få det med seg, ta bilder og dele med vennene sine bør du lese de siste avsløringene fra Edward Snowden.

National Security Agency (NSA) har tilgang på flere kameraer enn noen andre i verden, i jakten på terrorister kommer det ofte opp bilder hvor folk er nakne og noen er veldig fine. Dette regnes som et frynsegode. Varsleren og tidligere NSA analytiker Edward Snowden fortalte dette til The Guardian fra sitt nye hjem i Moskva. Snowden fikk spørsmålet om han hadde noen konkrete eksempler på hva som plaget han med jobben, det han fortalte overrasket.

«De har unge vervet gutter, 18 til 22 år gamle,» sier Snowden på sitt omstendelige vis. «De ble plutselig kastet inn i en livsviktig jobb med mye ansvar og med tilgang til absolutt alt. Nå, i løpet av sitt daglige arbeid de snubler over noe som er fullstendig irrelevant for deres arbeid i noen form for nødvendig forstand, for eksempel, et intimt nakenbilde av noen i en seksuelt kompromitterende situasjon – Men de er svært attraktive. «Så hva gjør de? De snur seg rundt i stolen sin og vise sin medarbeider og deres medarbeider sier: «Å hei, det er flott. Send det til Bill nedover veien. ‘Og da Bill sender den til George, George sender det til Tom og før eller senere denne personen på bildet, hele sitt liv blitt sett av andre mennesker. Det er aldri rapportert. Ingen vet om det fordi revisjon av disse systemene er utrolig svak. «Det faktum at dine private bilder, lister over dine private liv, registreringer av dine intime stunder har blitt tatt fra din private kommunikasjon stream fra den tiltenkte mottakeren og gitt til regjeringen uten noen spesiell autorisasjon uten noen spesifikke behov er i seg selv et brudd på dine rettigheter. Hvorfor er det i en statlig database? » Snowden la til at han personlig hadde vært vitne til mange tilfeller av at dette skjer.

«Disse er sett på som frynsegoder i overvåkingsstillinger.» Snowden påstandene stemmer overens med offisielle rapporter fra NSA administrasjon hvor ansatte som har misbrukt sin tilgang til overvåkingsstreamer for personlig tilfredsstillelse. Et brev som ble publisert i slutten av 2013 av NSA Office of Inspector General (OIG) viser de til 12 sammenlignbaretilfeller, blant annet en deren SIF-ansatt brukte sin første dag på jobben for å lese privat kommunikasjon av en tidligere kjæreste. Analytikere som jobber for NSA refererer til denne oppførselen som LOVEINT-en spiller på eksisterende overvåkingspråkbruk som HUMINT(‘menneskelig intelligens’) og SIGINT(‘signaler intelligens’).

Snowden nektet også på ryktene at han gir informasjon til russerne, og bemerker at hvis han hadde gjort det ville det ha blitt plukket opp på umiddelbart etter amerikanske etterretningstjenester. «De ville se kilder gå mørkt som tidligere produktive, ville de se nye kilder til desinformasjon vises innenfor disse kanalene -., Og det har ikke skjedd» Han sa til slutt at han reiser gjerne tilbake til USA hvis han tror han kan få en rettferdig sak med en Juri av jevnaldrene. Og skulle han tape den saken og ender opp i lenker i Guantanamo så kan jeg leve med det.

En personlig note, fredagens nakenvandring i Asker sentrum er utsatt på ubestemt tid.

- Advertisement -

Siste nytt

Nissene i bingen sett av over 800 000

Etter én uke har 839 000 sett første episode av Nissene i bingen på TVNorge og discovery+....

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men likevel ønsker klubben sammen med...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet Europa. Opp igjennom årene har...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

More Articles Like This