Deli de Luca har lansert et rendyrket vegan- og vegetarkonsept. Butikken åpnet i går på Grünerløkka i Oslo.
Den nye vegan/vegetar-butikken vil tilby et annerledes produktutvalg. Det vil være fersksmurt mat i fokus, hvor det tilbys smaker fra hele verden med blant annet falaffelvaffel, libabrød og nysmurte surdeigsbaguetter med potetflak.
SPORTEN: Diego Maradona er ute av sykehuset og på vei til rehabilitering
– Vi tilbereder produktene på vårt eget kjøkken, så produktene skal være så ferske som mulig. Butikken vil levere til alle dagens måltider, og vi tilbyr også produkter som kundene kan ta med hjem og varme selv. Ambisjonen er å sette et ordentlig fotavtrykk på Grünerløkka med «Veggie de Luca» sier Tormod Lier i Deli de Luca.
FÅTT MED DEG DENNE? Norsk musiker har laget musikken til ny storfilm
På sikt vil det bli vurdert å åpne flere «Veggie de Luca»-butikker. Trenden og etterspørselen i markedet er tydelig: kundene ønsker butikker med godt utvalg og sunnere alternativer innenfor vegetar/vegan-segmentet.