Barcelona saksøker Neymar for 110 millioner

0
78

Neymar ser endelig ut til å stortrives i Paris og har ikke lenger noen intensjon om å dra tilbake til Barcelona. – Det har blitt krystallklart også for den spanske storklubben som nå ikke har noe å tjene på å «holde igjen».

Barcelona vil saksøke Neymar for mer enn 10 millioner euro de skal ha å ha betalt stjernen for mye i løpet av sin tid i klubben.

Les: Landskampen avlyses

De har konkludert med det etter skatteinspeksjonen som dekker regnskapsperioden 2015 ble gjennomført, El Mundo skriver at klubben betalte Neymar for mye og nå krever det tilbake.

Skatteetaten i Spania hevder at brasilianeren hadde nytte av en ‘urettferdig berikelse’ siden Barcelona hadde betalt et større bruttobeløp enn avtalt. Som et resultat ble den katalanske giganter har anlagt søksmål på grunnlag av «overbetaling», men Skatteetaten har varslet Barcelona om at hvis situasjonen ikke blir løst, vil de overbetalte midlene (10,2 millioner euro) bli sett på som en «donasjon» av klubben til Neymar.

Neymar har allerede en stor gjeld med det spanske statskassen, og ifølge funn som ble offentliggjort i september, skylder brasilianeren mer enn 34,6 millioner euro.

Les på Sporten: Drømmer om tre klubber på en gang

tabola

No posts to display