Menn som plystrer på damer og som jager status har små baller

0
207

Ønsketenkning er sannsynligvis din første reaksjon, vi vet alle de er idioter, men at de har små baller på størrelse med rosiner visste vi ikke. Innerst inne har vi tenkt at det sikkert er slik, at idiotene må kompensere for noe, det er nettopp det de gjør. Cambridge universitetet mener de har gjennomført et evolusjonært valg.

Professor Joe Dunn Cambridge universitetet sin avdeling for biologisk antropologi funnet ut at de med små baller, altså under normalen i en gruppe, kompenserer med å være bråkete, spesielt i nærheten av kvinner og at de bruker mye tid på andre ting, som å bygge kropp, og søke sosial status.

Ønsket om å hevde seg på andre områder, som for eksempel å bygge kropp, kjøpe en stor flott bil, kjøpe dyre klokker og smykker er kompensasjon for liten utrustning.

Professor Joe Dunn ved Cambridge Universitet kan fortelle at deres studie av Aper viste at de med små baller var mer bråkete, sloss mer med andre aper og var opptatt av status i gruppen. Det var en betydelig forskjell mellom de med normal og de med små baller.

.

Jacob Dunn forklarer dette I evolusjonære termer:

Alle menn har et innebygget ønske om avkom. Når man isteden investerer i større kropper, lyse prangende farger, våpen lignende effekter, høye brøl og plystring, eller en ny Tesla blir det ikke nok energi til å investere i testiklene, derfor blir de små.

Man skal da umiddelbart tro at de fleste i Bergen har små baller, men det understrekes i undersøkelsen at det gjelder den gruppen man er en del av. Det er altså de mest slitsomme i gruppen det gjelder

Neste gang du ser dem, idiotene som ikke klarer å oppføre seg, når de kommer spradene som noen bråkete påfugler, vit de har baller på størrelse med rosiner.

Fakta: Rosiner er tørkede druer

tabola

No posts to display