søndag, mars 7, 2021

Hvilke by i verden har den billigste ølen

Må lese

Latterlig å boikotte VM i Qatar

Vi i Norge skal være ekstrem forsiktige med å løfte en moraliserende pekefinger mot noen, den rettigheten...

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. -...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Den berømte øl indeksen for 2015 har kommet. Det er «Go Euro» som lager denne hvert eneste år, tror de er Englands tørsteste reiseselskap. De har sammenlignet prisen på 33 cl øl i og laget en liste hvor du både finner de billigste og dyreste.

Og forskjellene er store selv innenfor et land, i England f.eks. koster det halvparten med en øl i Liverpool i forhold til London. De som ikke drikker for å glemme husker kanskje at Oslo kom på førsteplass som den dyreste byen i verden å ta en øl. Selv om vi har rykket nedover listen til en litt mer beskjeden 4 plass må vi huske at det er akkurat like dyrt for oss, men litt billigere for turister og journalister fra England på grunn av historisk svak krone.

Vi trenger ikke reise langt for å finne den billigste ølen, Krakow og Kiev deler førsteplassen med 1,07 pund for en 33 cl øl. Hele Polen og de baltiske landene er så billige for oss fra Norge at det er ren gevinst, jo mer du drikker jo rikere blir du.

Genève har klatret opp på førsteplassen som dyreste sted på Øl indeksen med 4,08 pund.

Men hva med Asia? De har jo billig øl, hvorfor vinner ikke de, grunnen til det er at listen er et gjennomsnitt av øl i butikk og øl på pub. I Asia er det ofte veldig billig i butikk og ikke fult så billig på pub.

Go Euro sine sider: Go Euro

For de spesielt interesserte kan man også lese hvor mye øl som drikkes i de ulike stedene, så finn frem kalkulatoren og sjekk om det er en sammenheng mellom pris og forbruk. (Husk å justere for kjøpekraft)

Du ser hele listen under:

beer

- Advertisement -

Siste nytt

Latterlig å boikotte VM i Qatar

Vi i Norge skal være ekstrem forsiktige med å løfte en moraliserende pekefinger mot noen, den rettigheten...

Lufthansa har aldri tapt mer enn nå

Krisehjelp på 100 milliarder kroner klarte ikke hindre Lufthansa i levere rekordunderskudd på 68,7 milliarder kroner. - Det er selvsagt coronaen som...

Google vil eliminere cookies

Hvis du er blant de som lurer på hvorfor du vasser i reklame for turer til London rett etter du faktisk har...

Endelig kommer sesong 4 av Handmaid’s Tale

HBO har offentliggjort lanseringsdatoen for den fjerde sesongen av dramaserien The Handmaid`s Tale. SE VIDEO! I fjerde sesong av...

Berit Kjøll beklager at Johann Koss ikke stiller til gjenvalg

Idrettspresident Berit Kjøll beklager at 2. visepresident i idrettsstyret, Johann Koss ikke ønsker å stille til gjenvalg på idrettstinget 2021.

More Articles Like This