Mange bor i borettslag regjert av fascister

0
240

På morgenkvisten i dag, og selvsagt på en dag det regner og tåka ligger lavt, fikk jeg følgende SMS melding fra Styret (med stor S) i det borettslaget jeg bor i på Bleikeråsen i Asker: «Gjesteparkering er for våre gjester i sameiet. Ikke for beboere. Beboere som står på gjesteparkering, vil bli bøtelagt. Hilsen Styret.»

En skarp påminnelse om at vi ikke lever i et fritt samfunn, men et hvor noen finner det opportunt å dele ut bøter til sine naboer.  For ikke så lenge siden valgte Styret å gjøre avtale med et privat parkeringsselskap, kort tid etter at Asker kommune valgte å sette opp skilter i veien utenfor med parkering forbudt. – Det på en veistrekning som det ikke plager noen om det parkeres.

Les: McDonalds vil servere deg på søppel fra havet

Vi ser private parkeringsselskaper får innpass over alt, på idrettsplasser hvor man må betale dyrt for å følge poden på kamp, på sykehus hvor det ikke finnes gratis plasser lenger og hjemme i egne hjem.

Les: Frivilligheten setter opp stort skilt med dra til helvete

Det er på tide å slå tilbake mot drittsekkene som gjør seg selv til konger over et lite område. – Foreslår forbud mot private parkeringsselskaper, og forbud mot betalte parkeringsplasser på sykehus, idrettsplasser hvor amatøridrett utføres og patruljering av nazister

Les på Sporten: Ingen har gjort en bedre jobb for Danmark enn Åge Hareide

tabola

No posts to display