Asker Skiklubb har for sine uteområdet inngått en avtale med døgnkontinuerlig avgiftsparkering med Norges minst moralske selskap Q park. Det er ønsket om merinntekter som driver amatørstyrte idrettslag over hele landet til å inngå ekstremt dårlige avtaler med pengegriske parkeringsselskaper. De pengene som genereres til frivilligheten er ikke bare små, de sørger effektivt for at alle andre inntekter reduseres i takt med at de frivillige, les foreldre, oppdager det som har skjedd.

Vi steker og selger vafler på kampdager, stiller opp som lagledere og trenere, rydder uteområder for at klubben skal få inntekter og betaler for baneleie og trenere. Kjøper lodd, kuponghefter og dopapir, baker kaker og lager premiekurver. I tillegg til all frivilligheten betaler vi medlemsavgifter og ekstra for de aktivitetene barna er med på. Har du aktive barn er det ikke uvanlig å betale over 10 000 kroner til klubben hvert eneste år.

Asker Skiklubb som visstnok er Norges største i antall medlemmer sliter sikkert som alle andre med å få inn nok penger, da virker det sikkert forlokkende når drittsekkene fra Q park kommer bankende på døra og forteller at fordi folk er så glade i klubben sin så synes de sikkert det er supert å betale for parkering. Hvis noen skulle være i tvil ingen vil betale parkering når poden skal spille kamp eller de må møte opp på et arrangement eller møte.  Det er i tillegg flaut når vi får besøk fra et annen klubb og de oppdager vi tar betalt for parkering.

Etter de har betalt blir de invitert til å spille på en dårlig grusbane som sørger for høy slitasje på fotballsko og drakter, og mange skader. Reaksjonen blir da dobbelt dårlig, parkering, ødelagte utstyr, sår, misfornøyde barn og ofte skikkelig dårlig vær.  Tanken som vokser gradvis, vi vet barna våre ikke blir profesjonelle fotballspillere, kanskje vi skal styre deres interesse i en annen retning. Det beste er å melde deg ut av klubben og heller bli med og lete etter Pokemon, det er vesentlig billigere, har større interesse for barna og de kommer i form sammen med deg.

Vi har forståelse for at mens det er kamp for et av topplagene i andre divisjon skal det være betaling for hordene som kommer og ser på, vi har tross alt stilt som parkeringsvakter også.

Blodpenger

Kostnaden med å ha aktive barn øker år for år, og så kommer parkeringsavgift i tillegg, ikke bare avgift, Q park har ansatt en rekke fascister som ligger i buskene med stoppeklokke, skulle du komme 3 minutter for sent fra møte eller kamp blir det bot på 760 kroner. Frem til nå har nesten alle sagt ja til mer dopapir, selv om vi allerede har noen års forbruk på lager. Frivilligheten av avhengig av positivitet i lokalmiljøet, uten den kan de bare legge ned.

Man kjennes på sine venner og Q park er en dårlig venn, med vilje gjør de betingelsene for parkering uklare, ikke noe slingringsmonn og de har en kontinuerlig klagestrøm.

Så bestemmer klubben at de skal maksimere sine inntekter med å gjøre døgnkontinuerlig parkeringsavtale med Norges minst moralske selskap Q park. De som driver med parkeringsselskaper er kun opptatt av penger uten å tenke på hvordan de tjener dem, de er helt nederst i samfunnshierarkiet sammen med narkotikalangere og dørvakter.

Asker Fotball som en rekke andre klubber presser foreldre til å betale på tusen forskjellige måter for at barna våre skal kunne drive med idrett, for hver år går prisen opp og kravene om dorullsalg og dugnader øker. Vi blir presentert med de dårligste banene, gjerne grus som fører til mange skader.

Det sekundet boten på 760 kroner satt på vinduet forsvant all interesse for å bidra til klubbens ve og vel, det startes derimot et umiddelbart arbeid med å finne alternativer for poden og da et alternativ som ikke har solgt sjelen sin til djevelen for en neve sølvpenger.

Hvis klubben hadde et snev av moral ville de se det forstemmende i det å kreve inn 100vis av millioner til drittsekker som blir rike på å tjene penger gjennom et parkeringsselskap som driver på kanten av loven.

Uskyldige barn brukt av en hensynsløs fotograf for å få frem et poeng
Uskyldige barn brukt av en hensynsløs fotograf for å få frem et poeng
f7.no -> adds
tabola