Lionel Messi har kjøpt 10,8 millioner dollar herskapshus i Florida

0
78

Lionel Messi har veldig raskt blitt konfertabel med livet i Inter Miami, og nå kjøper den syv ganger Ballon d’Or-vinneren et herskapshus for flere millioner dollar som på mange måter beviser det.

Messi har satt i gang MLS siden han byttet fra Paris Saint-Germain, etter å ha løftet David Beckhams lag siden han kom.

VM vinneren debuterte først 21. juli, og markerte seg selv med et matchvinnende frispark på typisk vis.

Les: Hva har tennsistjerne Iga Świątek og Erling Braut Haaland til felles?

Siden har han scoret 11 mål på 11 kamper, og hjulpet Inter Miami med å løfte sitt første trofé noensinne, Leagues Cup. Mens den lille magikeren også ledet dem til finalen i US Open Cup og dro dem tilbake til kamp for MLS-sluttspillet.

Det er derfor ikke overraskende at Messi er opptatt av å bli i området, etter å ha kjøpt et fantastisk herskapshus ved sjøen i det eksklusive området Fort Lauderdale.

Eiendommen vil angivelig sette ham tilbake 10,8 millioner dollar. Den ikke så ydmyke boligen har 10 soverom, et svømmebasseng, spa-rom og ikke ett, men to båtdekk for når han har lyst på en tur på vannet.

Les på Sporten: Jadon Sancho fjerner «syndebukk»-innlegget etter Manchester United-samtaler

Det 10 500 kvadratmeter store superhjemmet huser også en garasje med tre biler, med Messi i stand til å nå Inter Miamis DRV PNK Stadium og treningsbane på mindre enn 15 minutter.

Messis kontrakt med MLS-laget skal utløpe i 2025 når de forventes å flytte inn på en ny 25 000-seters stadion utenfor Fort Lauderdale, selv om det gjenstår å se om han fortsatt vil være med på det stadiet.

36-åringen er for tiden borte på internasjonal tjeneste med Argentina, hvor han kjemper mot vidt forskjellige forhold i Bolivia.

På grunn av den ekstremt høye høyden i La Paz, hvor de skal spille mot Bolivia i en VM-kvalifiseringskamp på tirsdag, har spillerne fått egne personlige oksygenrør for å hjelpe med å takle forholdene.

Read on Cinematango: British film won the Golden Lion at the Venice Film Festival

tabola

No posts to display