Hugh Jackman-dietten! Skuespilleren endret matvanene sine for å spille Wolverine igjen

0
30
Hugh Jackman som Wolverine (foto: onet)

Hugh Jackman viste frem kostholdet han følger for å kunne spille den ikoniske Wolverine igjen. – Dette samtidig som han selvfølgelig trener knallhardt!


Da Marvel skapte Wolverine, var hensikten at han skulle være en antihelt. Det var da sterke anti-regjeringsfølelse i USA mot Vietnamkrigen og Watergate-skandalen. Wolverine skylder sin store popularitet i filmverdenen til Hugh Jackman, som bestemte seg for å spille rollen hans.

Les: Lionel Messi har kjøpt 10,8 millioner dollar herskapshus i Florida

Hugh Jackman kommer snart tilbake som Wolverine, ettersom han vil dukke opp i rollen i «Deadpool 3». Ved denne anledningen jobber Jackman med kroppen og kostholdet igjen for å være i full styrke på settet. Skuespilleren delte nylig hva han spiser for å kunne spille den ikoniske Wolverine igjen.

Kostholdet bestod av rikelig med karbohydrater, proteiner og grønnsaker, alt som trengs for å gå opp i vekt under trening samtidig som man unngår å tilføre fett. Måltidene hans, anslått til 1100–2100 kalorier per tallerken, besto av kyllingburgere, mørbradbiff, fisk med ris, laks og poteter.

Les på Popidol: Drake kjeder Derrick Rose så mye at han begynner å spille sjakk… midt under en konsert!

tabola

No posts to display