Hva har tennsistjerne Iga Świątek og Erling Braut Haaland til felles?

0
23
Iga Świątek til venstre Erling Braut Haaland til høyre

Dette spørsmålet kan komme som en overraskelse, men vi har en spesifikk grunn til at vi stiller det. Det viser seg at Iga Świątek og Erling Haaland har én ting til felles. Vi tenker ikke på at de begge er best i det de gjør. Iga Świątek er verdens beste kvinnelige tennisspiller ranket som nummer 1 på WTA Rankingen. Vi tenker heller ikke på at de begge er multimillionærer på grunn av sin idrett.

For en tid siden sirkulerte et bilde av Iga Świątek som trente med munnen teipet på Internett. Bildet skapte stor oppsikt. Det ble snakket om på TV, tenniseksperter og trenere forklarte fordelene med denne metoden, og noen tennisspillere introduserte den til og med i treningen en stund. Det viser seg at gaffatape er det Iga Świątek og Manchester Citys norske målmaskin Erling Braut Haaland har til felles.

Les på Radiosporten: Saksøker klubben for drøye fem millioner, nå ønskes han velkommen tilbake

Erling Haaland er en norsk fotballspiller som spiller som spiss for den engelske klubben Manchester City. Haaland har vært en sensasjon i fotballverdenen siden han ble kåret til den beste i Premier League og Champions League forrige sesong. La oss minne deg på at Manchester City vant i det som var verdt å vinne sist sesong.

Takket være hans prestasjoner vokser fotballspillerens popularitet stadig (nå oppe i 35 millioner fans på Instagram), og fra tid til annen deler han hemmelighetene bak suksessen. Det viser seg at Haaland, i likhet med Iga Świątek, også teiper munnen, men under andre omstendigheter. Fotballspilleren gjør det før han legger seg, noe han legger stor vekt på. Før han sover, teiper han munnen for å puste gjennom nesen så ofte som mulig. Slik trening har en positiv effekt på å øke effektiviteten og utholdenheten.

– Jeg tror søvn er det viktigste i verden. God søvn og enkle vaner som blått lys som blokkerer briller og å kutte ut all stimuli på soverommet er veldig viktig. Du bør prøve å sette tape over munnen. Jeg sover på denne måten. Å gjøre store revolusjoner på en gang er ikke bra, men å gjøre små ting, hver dag, over lang tid, lønner seg virkelig – sa Erling Haaland på Logan Pauls podcast.

LES: Keanu Reeves vil lage «John Wick 5», men det er et problem

tabola

No posts to display