Legger lønnsvinneren hos Borussia Dortmund ut for salg

0
2
Dortmund-trener Edin Terzic har ikke benyttet sin best betalte i Champions Leagues viktigste kamper. (foto: Borussia Dortmund)

Når du forhandler deg til posisjonen som klubbens best betalte, er det en kombinasjon av happy days og forventninger som nesten er umulig å møte. For den tyske landslagsspiller Niklas Süle har forholdet til Borussia Dortmund-ledelsen begynt å surne.

Bayern München kjempet innbitt for å få midtstopperkjempen Niklas Süle til å forlenge kontrakten som løp ut sommeren 2022. Til ingen nytte. Den tyske landslagsspilleren hadde latt seg overbevise av Borussia Dortmund, som free agent kunne han i tillegg forhandle seg til kontrakt som klubbens best betalte (salarysport). Süle signerte, Dortmund-ledelsen tok det som en gedigen presisjeseier over erkerivalen i München. Nå har forholdet mellom spiller og klubb surnet.

LES: NFL-legenden Tom Brady møtte nådeløst murveggen i sin første sesong som eier av engelsk fotballklubb

Süle har vært på banen i bare 28 kamper denne sesongen, i de tre siste Champions League-kampene har trener Edin Terzic plassert 28-åringen på benken. Ifølge tyske Sky Sports har Dortmund-ledelsen gått lei av spillerens innstilling og prestasjoner i forhold til lønnsnivået.

SPORTEN: Hendelser hos Liverpool og Barcelona kan antyde at noe er på gang

Så langt har det blitt 70 kamper i Dortmund-drakta på Süle. Sky Sports hevder ledelsen er misfornøyde med 28-åringens innstilling og profesjonalisme i kombinasjon med den fete lønna. Nå vurderes det sterkt å presse frem et salg av den tyske landslagsspilleren, to år før kontraktsutløp.

Alt du trenger å vite: Mainz – Borussia Dortmund

tabola

No posts to display