søndag, desember 6, 2020

Lanserer 100 % vegansk is

Må lese

Elon Musk: «Vår aksje blir knust som en souffle under en slegge»

Elon Musk er grunnlegger og administrerende direktør for Tesla Motors har blitt verdens rikeste eller nest rikeste...

James Bond pistol solgt for 2,2 millioner

Som du muligens husker fra den første James Bond-filmen «Dr. No» var det ikke med stor glede...

Trøbbel når du bytter ut en helgen mot en fotballgud

Etter Diego Maradona sin død var det nesten uunngåelig at Napoli, både byen og fotballklubben ville hylle...

Diplom-is kommer med flere nyheter på iskrem-fronten. Den største er en ny boks-is bestående av 100 % vegansk iskrem.

Det nyeste tilskudd i Dream-familien er Dream Vegan Chocolate. Dette er en boksis med 100 prosent vegansk sjokoladeis basert på mandel.

– Diplom-Is har laget fløteis i snart 90 år og vår lange tradisjon har gitt oss kunnskapen til å være Norges fremste is-innovatør. Som totalleverandør vil vi levere på det folk ønsker og vi opplever etterspørsel etter veganske alternativ. Vi tror Dream Vegan vil slå godt an, spesielt blant unge, sier markeds- og produktutviklingsdirektør i Diplom-Is, Anne Borgen Sturød.

Har tro på proteinbasert iskrem

Suksessen Wanted kommer nå med den proteinbaserte iskremen Chocolate Caramel.

– Vi har laget en smakfull sjokoladeis med karamellsaus, som inneholder 10 gram protein og kun 4 gram fett pr. 100 gram. Isen er også uten tilsatt sukker. Wanted Chocolate Caramel inneholder færre kalorier enn vanlig iskrem (118 kcal per 100g), sier produktutvikler i Diplom-Is, Silje Bjørlykken, stolt. Proteinisen finner du i COOP-butikkene og på Meny.

Lanserer 11 nye småiser

Diplom-Is satser sterkt på innovasjon og lanserer hele 11 nye småiser. Blant annet kommer det to nye og spennende Wanted is: Wanted Cookie – cookies med fløteis, karamellsaus og sjokoladedyppede krokankuler. Også Wanted Puck, en peanøttis med peanut butter cups, peanøttsmør og karamellsaus overtrukket med sjokolade, lanseres denne måneden.

I tillegg lanseres følgende nyheter; Lollipop Superspinn, Dream Splash, Royal Melkesjokolade, Krone-Is DUO, Litago Frozen og smakene mango, fersken og kirsebær i BrainCooler-serien.

– Vi er utrolig stolte av å ha utviklet så mange innovative smaker. Mange av produktene er helt nye på det norske markedet, sier Sturød.

Favoritt-isen tilføres litt magi

Royal Trippel er ifølge Diplom-os nordmenns favoritt-is nr. 1 med 3,7 millioner solgte is i fjor. Nå blir den tilført litt ekstra magi Produsenten har skapt en variant med salt karamellsmak dyppet i et sølvfarget trekk som kalles Royal Trippel Magi!

I tillegg lanseres også tre nye mini-is varianter av Royal i 4pakning; Mandel, Sjokocrisp og Melkesjokolade.

– Vi ser at mange forbrukere ønsker mindre størrelser og derfor har vi laget små deilige iskremnytelser som er pakket i en praktisk 4-pk, sier Sturød.

- Advertisement -

Siste nytt

Elon Musk: «Vår aksje blir knust som en souffle under en slegge»

Elon Musk er grunnlegger og administrerende direktør for Tesla Motors har blitt verdens rikeste eller nest rikeste...

James Bond pistol solgt for 2,2 millioner

Som du muligens husker fra den første James Bond-filmen «Dr. No» var det ikke med stor glede Bond godtok å bruke Walther...

Trøbbel når du bytter ut en helgen mot en fotballgud

Etter Diego Maradona sin død var det nesten uunngåelig at Napoli, både byen og fotballklubben ville hylle sin store helt. I tillegg...

Strålende hærverk av en fransk kunstner

Den franske kunstneren Cal er det mange vil kalle en vandal. Hans hærverk er ikke ødeleggende eller frekke, men ganske så smarte,...

Andrej Kanchelskis: «Pogba snakker alltid om å dra, bedre om han bare dro»

Den russiske vingen Andrej Kanchelskis hadde selv fire år på Old Trafford før han dro videre til Everton. - Nå lever den...

More Articles Like This