lørdag, desember 11, 2021

Lanserer 100 % vegansk is

Må lese

Nissene i bingen sett av over 800 000

Etter én uke har 839 000 sett første episode av Nissene i bingen på TVNorge og discovery+....

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet...

Diplom-is kommer med flere nyheter på iskrem-fronten. Den største er en ny boks-is bestående av 100 % vegansk iskrem.

Det nyeste tilskudd i Dream-familien er Dream Vegan Chocolate. Dette er en boksis med 100 prosent vegansk sjokoladeis basert på mandel.

– Diplom-Is har laget fløteis i snart 90 år og vår lange tradisjon har gitt oss kunnskapen til å være Norges fremste is-innovatør. Som totalleverandør vil vi levere på det folk ønsker og vi opplever etterspørsel etter veganske alternativ. Vi tror Dream Vegan vil slå godt an, spesielt blant unge, sier markeds- og produktutviklingsdirektør i Diplom-Is, Anne Borgen Sturød.

Har tro på proteinbasert iskrem

Suksessen Wanted kommer nå med den proteinbaserte iskremen Chocolate Caramel.

– Vi har laget en smakfull sjokoladeis med karamellsaus, som inneholder 10 gram protein og kun 4 gram fett pr. 100 gram. Isen er også uten tilsatt sukker. Wanted Chocolate Caramel inneholder færre kalorier enn vanlig iskrem (118 kcal per 100g), sier produktutvikler i Diplom-Is, Silje Bjørlykken, stolt. Proteinisen finner du i COOP-butikkene og på Meny.

Lanserer 11 nye småiser

Diplom-Is satser sterkt på innovasjon og lanserer hele 11 nye småiser. Blant annet kommer det to nye og spennende Wanted is: Wanted Cookie – cookies med fløteis, karamellsaus og sjokoladedyppede krokankuler. Også Wanted Puck, en peanøttis med peanut butter cups, peanøttsmør og karamellsaus overtrukket med sjokolade, lanseres denne måneden.

I tillegg lanseres følgende nyheter; Lollipop Superspinn, Dream Splash, Royal Melkesjokolade, Krone-Is DUO, Litago Frozen og smakene mango, fersken og kirsebær i BrainCooler-serien.

– Vi er utrolig stolte av å ha utviklet så mange innovative smaker. Mange av produktene er helt nye på det norske markedet, sier Sturød.

Favoritt-isen tilføres litt magi

Royal Trippel er ifølge Diplom-os nordmenns favoritt-is nr. 1 med 3,7 millioner solgte is i fjor. Nå blir den tilført litt ekstra magi Produsenten har skapt en variant med salt karamellsmak dyppet i et sølvfarget trekk som kalles Royal Trippel Magi!

I tillegg lanseres også tre nye mini-is varianter av Royal i 4pakning; Mandel, Sjokocrisp og Melkesjokolade.

– Vi ser at mange forbrukere ønsker mindre størrelser og derfor har vi laget små deilige iskremnytelser som er pakket i en praktisk 4-pk, sier Sturød.

- Advertisement -

Siste nytt

Nissene i bingen sett av over 800 000

Etter én uke har 839 000 sett første episode av Nissene i bingen på TVNorge og discovery+....

Ny Tromsø-trøye har QR-kode med Qatar-kritikk

Nå er det ikke slik at Tromsø eller Norge sender noen spillere til VM i Qatar, men likevel ønsker klubben sammen med...

Motemagasinet Elle dropper pels

Det franske motemagasinet Elle ble startet i 1945 for å bringe litt glamour inn i et krigsherjet Europa. Opp igjennom årene har...

Ralf Rangnick må overbevise FA om at han fortjener arbeidstillatelse

Ralf Rangnick må overbevise et FA-panel om at hans lederkompetanse er verdig å få en arbeidstillatelse etter å ha godtatt å ta...

Paris er ikke lenger verdens dyreste by

Hvert år rangerer The Economist Intelligence Unit (EIU) levekostnader i verdens dyreste byer. Oslo som føles som en dyr by er faktisk...

More Articles Like This