lørdag, februar 26, 2022

Kraftfull toppløsprotest tar internett med storm

Må lese

Slik kommer du i gang med sports betting

Sports betting har blitt mer og mer populært de siste par årene, så hvis du er blant...

USAs kvinnelandslag får likelønn og etterbetalt millioner

USAs kvinnelandslag i fotball har inngått forlik med det amerikanske fotballforbund på 24 millioner dollar og et...

Lyse kjøper Ice

Det er i dag inngått en avtale hvor Lyse kjøper Ice Group Scandinavia Holdings for 5,5 milliarder...
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Jeg bruker kroppen, huden og auraen min for å uttrykke meg og gjennomfører denne toppløsprotesten mot Instagram som ikke lar meg gjøre som jeg vil. Deres retningslinjer når det kommer til nakenhet og menn er forkastelig.

Min ode til skogen gjennom offentlig vanning ved hjelp av egen pumpe ble tatt bort i løpet av minutter.

Nå dytter jeg det rett opp i ansiktet på dem, de kan ikke unngå å legge merke til det og skjønne hvilket overtramp de har gjort. Forteller Michael Breines Oredam, kjent operasanger og skihopper utenfor frukt og grønt paradiset i Asker sentrum. Jeg kunne protestert mot pels også, men har ikke sett det på veldig lenge.»

Dette er hva Instagram ikke vil la deg se !, deres retningslinjer når det kommer til nakenhet og menn kommer til å bli endret helt sikkert. Jeg støtter selvfølgelig kampanjen som startet for to dager siden da Bruce Willis og Demi Mores datter, Scout Willis,la ut to bilder av seg selv på Twitter hvor hun er toppløs.

Det ene bildet viser henne toppløs ved en blomsterbutikk, midt i New York. På det andre bildet er hun fortsatt naken på overkroppen, og vandrer rundt i byen.

Hvis du ikke liker det du ser, kan du slutte å følge meg, skrev hun, det samme sier jeg helt på eget initiativ.

Både Rihana og jeg (michael) har flere ganger blitt fjernet fra Instagram, nok er nok. Det var utrolig sterkt å eksponere seg på den måten, men hvis man vil redde verden er det viktig å gi av seg selv. Jeg har tenkt å fortsette med å gi. Jeg kommer til å fortsette å ta av meg på overkroppen bare det ikke blir for kaldt og forandre verden til et bedre sted å være.

Husker Den libanesiske OL-alpinisten Jacky Chamoun har måttet tåle mye kritikk i hjemlandet etter at en toppløsvideo av henne ble lekket på internett. Det har faktisk gått så langt at regjeringen har startet en etterforskning av Chamoun, for å ha skadet nasjonens omdømme.

Libanons konservative holdning har skapt reaksjoner verden over, og en slags motstandsbevegelse er nå blitt mobilisert, mine bilder støtter henne også.

Det er ikke noe stort poeng egentlig, men disse bildene er tatt bare 3 dager etter fødsel.

NB: artikkelforfatter og toppløsprotestant er samme person og intervjuet er således ikke helt i henhold til vær varsom plakaten.

NB en til: mindreårig ble brukt til å ta bildene uten betaling.

- Advertisement -

Siste nytt

Slik kommer du i gang med sports betting

Sports betting har blitt mer og mer populært de siste par årene, så hvis du er blant...

USAs kvinnelandslag får likelønn og etterbetalt millioner

USAs kvinnelandslag i fotball har inngått forlik med det amerikanske fotballforbund på 24 millioner dollar og et løfte om lik lønn som...

Lyse kjøper Ice

Det er i dag inngått en avtale hvor Lyse kjøper Ice Group Scandinavia Holdings for 5,5 milliarder kroner. "Oppkjøpet...

Les dette før du begynner med sports betting

Det å ha forskjellige hobbyer og aktiviteter er noe som gjør hverdagen litt bedre, og avhengig av hva interessene våre er, er...

Sting selger musikken sin

Nå kan trolig Sting alene redde hele regnskogen for selv om ikke beløp er offentliggjort sitter han trolig igjen med vanvittig mye...

More Articles Like This