tirsdag, mars 2, 2021

Stargate kommer tilbake

Må lese

Prior får ny logo og visuell identitet

Som landets eldste merkevare for egg og hvitt kjøtt, opplever vi at det som i utgangspunktet var...

Steven Gerrards scoringer i Champions League

Steven George Gerrard (født 30. mai 1980) er en engelsk profesjonell fotballsjef og tidligere Liverpool spiller som...

Post i butikk fyller 20 år

Mottagelsen av konseptet var heller kjølig, men nå er kundene stort sett fornøyd med Post i butikk....
Michael Breines Oredamhttp://www.f7.no
Berømt skihopper og operasanger

Alle Stargate fans gleder seg vilt over at det er bestemt at det skal lages tre filmer fra Stargate universet som skal avslutte historien og de mange spørsmål som vi brenner inne med. Hva skjer med Jack, ender han opp som president og hva med Daniel får han endelig annerkjennelse og får alle mennesker på jorden vite om mulighetene til å reise i hele galaksen ?

Med årene har «Stargate» blitt et av tidenes mest ikoniske sci-fi-universer, utbrodert av en lang rekke filmer, bøker, tv-serier og tegneserier.

Det hele startet med Kurt Russel som Jack i filmen Stargate fra 1994, den var ikke spesielt god, men den solgte godt nok til at det ble laget en spinnoff i form av en Tv serie som gikk i over 10 sesonger.

Mange var skeptiske til at MacGyver (Richard Dean Anderson) skulle spille Jack i tv serien, men har er i stor grad ansvarlig for at serien ble så populær og gikk så lenge. Han har også hatt små opptredner i spinn off seriene Stargate Atlantis og Stargate Universe.

Hollywood Reporter melder at nå 20 år etter kommer det hele tre nye filmer, uten at det står noe om det på Stargate sine offisielle sider.

MGM og Warner Bros. har sågar fått tak i Roland Emmerich og Dean Devlin («Independence Day», «Godzilla»), henholdsvis regissøren og produsenten fra den originale filmen, for å løfte serien tilbake i rampelyset.

Nå som universet er på vei opp til overflaten igjen, kan det dermed se ut til at sci-fi-entusiaster får en ekstra liten gave når det også lages en fjerde film.

Jeg gleder meg som et lite barn selvom jeg ikke vet noe om hverken handling eller hvem som skal være med.

- Advertisement -

Siste nytt

Prior får ny logo og visuell identitet

Som landets eldste merkevare for egg og hvitt kjøtt, opplever vi at det som i utgangspunktet var...

Steven Gerrards scoringer i Champions League

Steven George Gerrard (født 30. mai 1980) er en engelsk profesjonell fotballsjef og tidligere Liverpool spiller som er manager den skotske premiership-klubben...

Post i butikk fyller 20 år

Mottagelsen av konseptet var heller kjølig, men nå er kundene stort sett fornøyd med Post i butikk. I dag fyller det moderne...

Snart ferdig forhandlet med Storbritannia

Næringsminister Iselin Nybø hadde torsdag et møte med sin kollega Ranil Jayawardena i det britiske handelsdepartementet. Vi går nå...

Amerikanske investorer vil løfte Ipswich Town opp fra League One

Det er et historisk sus over Ipswich Town, klubben ble stiftet i 1878. De ble valgt inn i The Football League i...

More Articles Like This